“101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr i London” på Blu-ray

image_pdfimage_print

101 Dalmatinere 2

Original titel: 101 Dalmatians II: Patch’s London Adventure
Genre: Animation, tegnefilm
Spilletid: 1 time og 11 minutter
Udgivelse: 27. marts 2014
Filmselskab: Disney

DUO stjerner 4

 

 

 

’101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr i London’ er efter min mening en rigtig vellykket fortsættelse til ’101 Dalmatinere – Hund og hund imellem’.


streg

Resumé 

Dalmatinerhvalpen Kvik drømmer om at være noget helt særligt, ligesom hans store idol Tordenbrag. Midt under flytteræset bliver Kvik ved en fejl efterladt, og da han vil bevise at han er andet end bare en hvalp mellem de 101 dalmatinerhvalpe, opsøger han det sted, hvor der bliver holdt audition til den nye Tordenbrag-film. Kvik er pludselig blevet Tordenbrags medhjælper, men denne gang foregår det i det virkelige liv.

streg

Anmeldelse 

I ’101 dalmatinere II’ følger vi hundehvalpen Kvik, som gerne vil skille sig ud, og ikke bare være en af de 101 hvalpe. Han søger at finde sin egen identitet og samtidig vise, at han ikke bare er en ud af mange. Hans idol og store forbillede er tv-hunden Tordenbrag, og da der pludselig er audition til at spille hans makker, ser Kvik det som sin chance, for at gøre sig bemærket, og finde sin identitet.

Jeg synes, at filmen beskriver rigtig godt, at det vi nogle gange tror, er virkelighed, kan vise sig at være noget helt andet, når man kommer tæt på. Den viser også rejsen der er med til at finde og opdage sin egen identitet. Kvik lærer utrolig meget og bliver hele tiden klogere undervejs i filmen, fordi han kommer igennem nogle svære prøver, og ikke mindst beviser, at bare fordi man er en lille hvalp, kan man godt udrette store ting.

Filmen er helt klart også en rigtig god fortsættelse på etteren, og har al den charme med, som vi ser i den første film. Vi stifter også bekendtskab med Cruella de Vil igen, og hun spiller igen sit skumle og uhyggelige jeg, som er ude på at få fat i dalmatinerhvalpene. Jeg er selv helt ellevild med Disney film, og jeg kan helt sikkert godt lide disse Dalmatinerfilm, især fordi hundehvalpe er noget af det sødeste, der findes. Så hvis du kunne lide den første film, vil du helt sikkert også være underholdt af denne film.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.