“24 timer” – Den komplette samling

image_pdfimage_print


Titel: 24 timer
Genre: Action, drama
Spilletid: 9220 minutter
Skuespillere: Kiefer Sutherland, William Devane og Michael Wincott
Udgivelsesdato: 6. juli 2015
Selskab: 20th Century Fox

DUO 3

Jeg så frem til at begynde på ’24 timer’ og forventede at serien ville fange mig fra start – desværre blev jeg skuffet.


streg

Resumé 

Oplev alle 9 sæsoner af den populære tv-serie ’24 timer’.

Jack Bauer arbejdet for CIA, og har sjældent tid til at slappe af. Han bliver hele tiden kastet ud i nye livsfarlige missioner, hvor han på 24 timer skal nå at rede alle trådene ud, og sørge for at uskyldige mennesker ikke kommer til skade.  

streg

Anmeldelse

Jeg er en person som elsker tv-serier, og efter at have hørt meget godt om ’24 timer’, besluttede jeg mig for at begynde på serien. Nogle gange er der ikke noget meget dejligt, end at tage en doven søndag, hvor man ser en hel sæson af en spændende tv-serie, og jeg regnede med at ’24 timer’ ville holde mig fanget, præcis ligesom mange andre tv-serier har gjort før.

Jeg må desværre sige, at jeg blev skuffet – serien var ikke rigtig i stand til at holde min opmærksomhed, og til tider var den direkte kedelig. Når det så er sagt, skal det selvfølgelig også nævnes, at serien i den grad også mange gange er fuld af action og spænding, men det var bare ikke altid nok.

Jack Bauer arbejder for CIA, hvor han hele tiden bliver kastet ud i farlige missioner, som kan koste ham livet. Hans familie lever i konstant frygt for, at han en dag ikke vil komme hjem fra arbejde. Hans arbejde er derfor tit med til at skabe problemer mellem ham og hans familie.

Hvis man elsker tv-serier med et mix af krimi og action samt drama, vil ’24 timer’ være et godt bud.

streg


Skre
vet af Mathilde Alfang

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.