“9. november” af Colleen Hoover

image_pdfimage_print

9november

Originaltitel: November 9
Forfatter: Colleen Hoover
Oversat af: Natasja Ejersbo Frederiksen
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 368
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 9. november 2017

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret.

Hold da op! Jeg blev totalt blæst bagover af ’9. november’, som indeholder en kærlighedsfyldt, tragisk og hjerteknusende historie! Her dagen efter, er jeg stadig ret ramt.

streg

Resumé

18årige Fallon har besluttet at tage det store spring, og flytte fra Los Angeles til New York, for at forfølge sine skuespillerdrømme. På dagen, hvor hun skal flyve til New York møder hun Ben – en spirende forfatter. Der går ikke mange minutter, før de opdager at der er et helt specielt bånd mellem dem. Derfor laver de en aftale. En gang om året de næste 5 år, på den 9. november, skal de mødes det sted de aftaler året før. De har ingen mulighed for at kontakte hinanden i mellemtiden, men kun et håb om at se hinanden igen et år senere. Men vil det holde på længere sigt?

streg

Anmeldelse

Jeg føler mig stadig meget påvirket efter den læseoplevelse, som ’9. november’ gav mig. Den ramte mig helt ind i det inderste af mit hjerte, og vil for altid have en plads der! Jeg havde slet ikke forestillet mig, hvor stor en indvirkning, den ville gøre på mig, på trods af at jeg ellers ved, hvor dygtig en forfatter Colleen Hoover er. Jeg takker bare for, at denne bog er blevet udgivet og derefter oversat til dansk.

’9. november’ indeholder op til flere hjerteskærende og tragiske historier, og alligevel er den humørfyldt og fuld med håb. Der er en virkelig fin balance mellem de to, som bare sætter sine spor hos læseren. Jeg kan rigtig godt lide Fallon og den måde, hun forsøger at komme ovenpå en tragisk ulykke, ved at starte på en frisk. Dette hjælper Ben hende med, da han er med til at få selvtilliden bygget op igen.Der er så mange gode elementer til stede i ’9. november’, både omkring sorg, at komme videre, den store kærlighed, at lære sig selv at kende og blive voksen. Hvordan det er vigtigt, at man forfølger sine drømme, og finde sig selv, før man satser alt på den store kærlighed, da det er vigtigt, at du ved hvem du er, før du kan være sammen med en anden.

Det er virkelig fedt plot, hvor de to hovedpersoner møder hinanden en gang om året, og kun den ene gang om året, har de kontakt til hinanden. I mellemtiden giver de nogle få opgaver til hinanden, som de så følger op på. Det er meget originalt og jeg var virkelig vild med det, selvom det var hårdt at se, at Fallon og Ben ikke kunne få hinanden.

Efter denne her helt igennem fantastiske læseoplevelse, som jeg havde, kan jeg kun anbefale denne bog, som jeg absolut synes, er en ”must read”. Den er bare helt enestående og så rammende, og mere kan jeg ikke sige, uden at komme til at afsløre det, som slog benene helt væk under mig med sit twist til sidst, som jeg ikke kunne undgå at græde lidt af.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.