“A.C.O.D”

image_pdfimage_print

a


Titel: A.C.O.D
Genre: Komedie
Sprog: Engelsk
Spilletid: 1 time og 24 minutter
Udkom: Marts 2014
Skuespiller: Adam Scott, Richard Jenkins, Catherine O’hara
Filmselskab: Paramount 

DUO stjerner 3,5

 

‘A.C.O.D er den perfekte film til en lørdag aften. Filmen fortæller på en sjov måde, hvor besværligt det kan være at være skilsmissebarn.

s

Resumé

Carter er ganske tilfreds med sit liv. Han har en smuk kæreste, en succesfuld restaurant, og er endelig fri af den forfærdelige barndom som næsten kun er fuld af dårlige minder. Hans forældre blev nemlig skilt da han var barn, og Carter har altid været mellemledet i mellem dem, men sådan er det ikke længere – troede han.

Carters lillebror skal giftes, og han beder Carter om at sørge for at både deres mor og far vil komme til brylluppet. Dette skal vise sig at være en nærmest umulig opgave da forældrene hader hinanden!

s

Anmeldelse

A.C.O.D er en glimrende komedie om hvordan de ting vi kommer ud for i vores barndom, aldrig helt forlader os igen.
Carter er skilsmissebarn, men han har forlængst lagt barndommen bag sig, og nyder nu sit voksne liv, hvor han endelig er fri for sine forældres skænderier. Da Carters bror så skal giftes bliver det Carters job at sørge for, at forældrene kan være i samme rum uden at slå hinanden ihjel.

Jeg nød bestemt at se filmen, som rammer en god grad af komedie, uden det bliver for meget. Filmen omhandler et seriøst emne – nemlig det ar være skilsmissebarn, og konsekvenserne af det. Som seer får man medfølelse med Carter, som ender med at kæmpe med alt alt for meget. Hans før så perfekte liv, bliver der vendt op og ned på, og før Carter når at se sig omkring, er han tæt på at miste alt det han elsker.

Filmen passer perfekt til en aften med venner og veninderne, men er også bare en, man selv kan sætte sig til at se. Jeg vil anbefale den til folk som er glade for komedie uden at det bliver for meget, og som stadig omhandler et realistisk emne. 

s

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.