“A case of you” på DVD

image_pdfimage_print

A case of you

Titel: A case of you
Genre: Kærlighedskomdie
Spilletid: 1 time og 27 minutter.
Udgivelse: 26. juni 2014
Skuespillere: Justin Long, Evan Rachel Wood, Keir O’Donnell 
Filmselskab: Mis. Label

duo 4½

 

 

’A case of you’ var en rigtig sød og hjertevarm kærlighedskomedie, der samtidig lærer én en ting eller to om livet og parforhold.

streg

Resumé

Da Sam møder sin ekskæreste, der både er gift, gravid og har en lys fremtid foran sig, beslutter han sig for, at det er på tide, at gøre noget ved sit sørgelige singleliv. Han har i et stykke tid haft et godt øje til en cafémedarbejder, men da hun en dag ikke dukker op på caféen til sædvanlig tid, tvinger det ham til at tage nye midler i brug til at få skabt kontakt til hende.

streg

Anmeldelse

I denne kærlighedskomedie spiller Justin Long og Evan Rachel Wood overfor hinanden. Jeg kender i forvejen til Justin Wood og hans skuespillerpræsentationer, hvor han endnu ikke har skuffet mig. Evan Rachel Wood er dog ikke en skuespiller, jeg har mødt tidligere, men jeg var meget imponeret over hendes talenter, og den måde hvorpå hun formår at gøre sin rolle meget jordnær, hvilket også gjorde at filmen var en hyggelig affære.

’A case of you’ vrimler også med rigtig mange biroller, hvoraf mange af dem er kendte, og hvor jeg tidligere har set dem i andre film. De bidragede også til, at historien virkede realistisk, og tilførte også lidt humor med indover. Det er også en rigtig familiefilm, og derfor er jeg lidt uforstående overfor den aldersgrænse der er påført filmen, hvilket er 15+, da jeg ikke synes der var barske scener med undervejs.

Jeg fik også sat tænkearbejdet i gang, da filmen jo sådan set tager emnet op, omkring hvorvidt man skal ændre sig for sin partner, og hvornår grænsen overskrides. Et super fedt dilemma, jeg ikke kan mindes at have oplevet før. Dilemmaet er jo nemlig, hvornår man ændrer så meget på sig selv for sin partner, at man ender med at blive en helt anden person, end den man i virkeligheden er? Et spørgsmål der kræver meget betænkning og fundering. Men hvis du trænger til at se en sød kærlighedskomedie med lidt ekstra mellem linjerne, kan jeg klart anbefale dig at se ’A case of you’.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.