“Åndeløs” af Brittainy C. Cherry

Åndeløs

Originaltitel: The Air he breathes
Serie: Elements
Forfatter: Brittainy C. Cherry
Genre: Erotisk roman      Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

Sider: 278
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 18. april 2017
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg havde utrolig blandede følelser halvvejs i bogen, og måtte flere gange lægge den fra mig. Heldigvis endte den med at tage en ny drejning.

streg

Resumé

Da Elizabeth mister sin mand, må hun for en periode flytte fra sin fødeby. Da hun vender tilbage sammen med sin datter, må hun på bedst mulig måde forsøge at komme videre med sit liv. Det viser sig hun har fået en ny nabo, Tristan. Han bærer selv rundt på en masse sorg og vrede, som han ikke ligger skjul på. Nu er spørgsmålet bare, om to mennesker der er så ødelagte, kan blive hele sammen?

streg

Anmeldelse

Åh, jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte med ’Åndeløs’. Lad mig sige det sådan, at jeg havde ret så høje forventninger til den, som jeg virkelig frygtede at den ikke kunne leve op til. Der var nemlig flere gange, hvor jeg faktisk blev nødt til at lægge bogen fra mig, fordi den simpelthen blev en tand for mærkelig for mig.

Det vidste sig dog, at det kun var en kort periode af bogen, hvor jeg virkelig græmmede mig over, det som skete i handlingen. Heldigvis tog historien en ny drejning til det langt bedre, og da jeg først var kommet over de par bump der var, nød jeg faktisk at læse bogen og læste resten i et hug.

Elizabeth og Tristan er begge ødelagte, på sin vis på samme måde, men de har bare tacklet det på forskellige måder. Jeg kunne godt lide, at historien var så grusom og brutal, da det også hurtigere fik mig til at få ondt af dem og holde af dem. Og så elskede jeg simpelthen Elizabeths bedste veninde, som bare er helt fantastisk! Hun har en virkelig fed personlighed og måde at snakke på, som lige tilføjede lidt humor til historien.

Jeg havde faktisk ikke set den afslutning på ’Åndeløs’, som vi fik serveret. Det var virkelig fedt, selvom jeg dog havde anet, at der var et eller andet i gære. Det lader dog til at den næste bog i serien, ikke handler om nogle af karaktererne fra denne bog, så jeg er lidt spændt på at finde ud af, om bøgerne alligevel bliver flettet sammen. I hvert fald synes jeg lige, at man skal give ’Åndeløs’ en chance, da den virkelig vinder ind på en, når man lige er kommet over de ”bump”.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *