“Advokatens drømmefanger” af Pernille Vørs

Advokatens drømmefanger

Original titel: Advokatens drømmefanger
Forfatter: Pernille Vørs
Forlag: Forlaget
Drømmefangeren
Genre: Erotisk roman
Sider: 555
Udgivelsesdato: 7. december 2016

5,5 DUO

 

 

 

 

Lige siden jeg afsluttede ’Dominic’ trilogien har jeg hungret efter at vide mere om Jannik og få hans historie. Det var en fornøjelse at vende tilbage til Pernille Vørs verden og ikke mindst hendes medrivende skrivestil.

streg

Resumé

Jannik gemmer på en mørk fortid, som har medført at han er som han er i dag. Han er tilbageholdende, og bærer rundt med de dæmoner, som han fik i en meget ung alder. Af den grund er han kun sammen med ludere, da han ved at de er mere villige til hans kinky sex. Men da han møder Victoria bliver hele hans verden vendt på hovedet, og før han ved af det, har han endnu flere problemer, end han startede ud med. 

streg

Anmeldelse

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente, da jeg begyndte på ’Advokatens drømmefanger’, andet end at jeg havde høje forventninger, fordi den var skrevet af Pernille Vørs, som er blevet en af mine yndlingsforfattere. Jeg var utrolig nysgerrig efter at få Janniks historie efter at have læst ’Dominic’ trilogien, fordi han fremstår så hemmelig og gådefuld.

Hans historie hører dog også til en i den barske ende af skalaen, og det gjorde det også lettere at forstå, hvorfor han er så kold, som han er. Han er utrolig barsk og har en lidt sindssyg tankegang, som i starten godt kunne skræmme mig, men efterhånden som jeg lærte ham at kende, fandt jeg frem til, hvad grunden var til hans opførsel og tankegang.

Man får også en kort introduktion til Victoria i ’Dominic’ trilogien, og hendes historie endte faktisk med at optage mig mere end Janniks. Hun er virkelig interessant, og har også en hård fortid hun bærer rundt på. Jeg blev mildt sagt imponeret over hendes styrke og mod, og med alt det hun har været igennem, blev hun lidt af en inspiration for mig, for selv at være så stærk.

Forfatterstilen er lige så beskrivende og indlevende, og efter bare et par linjer, var jeg fanget af handlingen. Uheldigvis havde jeg ikke muligheden for at læse bogen ud i et, men det var meget let at komme tilbage til handlingen, da historien stadig fulgte mig, når jeg ikke læste. Den brændte sig nærmest fast, fordi den er skrevet på en måde, hvor den både virker realistisk og så var jeg bare fanget af Pernille Vørs ord, som er sat så fint sammen i nogle medrivende sætninger.

Efter den slutning, som ’Advokatens drømmefanger’ kommer med, kan jeg næsten ikke tro andet, end at der må komme en fortsættelse på deres historie. Det håber jeg i hvert fald, for jeg er slet ikke klar til at give slip på dem endnu, og se hvor historien ender henne. Uanset hvad får bogen i hvert fald mine varmeste anbefalinger, og hvis du var vild med Pernille Vørs trilogi ’Dominic’, kan du godt glæde dig, da denne ligger på samme høje niveau, som de gjorde, så bare kom i gang med den!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *