“Advokatens marionetdukke” af Pernille Kim Vørs

Advokatens marionetdukke

Original titel: Advokatens marionetdukke
Forfatter: Pernille Kim Vørs
Genre: Erotisk roman
Sider: 485
Forlag: Forlaget Drømmefangeren
Udgivelsesdato: 18. marts 2017

5,5 DUO


 

 

Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret

Så kom andet og sidste bind i serien om Jannik og Isidora, en historie som besatte mig og fik mit hjerte til at trække sig sammen i medfølelse overfor det, som både Jannik og Isidora har oplevet i deres fortid.

streg

Resumé

Jannik har bedt Isidora om plads til at få styr på sine følelser, og beder hende vente på ham, til han er klar. Der når dog at gå næsten 9 måneder, før han kontakter hende igen – og i mellemtiden har hun fundet sig en anden.
Isidora har fået knust sit hjerte efter at Jannik ikke kom tilbage til hende eller kontaktede hende. Hun troede han var kommet videre og havde glemt hende. At han i virkeligheden slet ikke elskede hende, som han ellers sagde han gjorde. Nu er hun kommet videre med en anden mand, men netop som hendes nye liv skal til at begynde, dukker Jannik frem fra skyggerne igen og gør krav på hende.

streg

Anmeldelse

Jeg var virkelig spændt på, at finde ud af hvordan det ville gå med Isidora og Jannik med den måde som ’Advokatens drømmefanger’ sluttede på. Jeg håbede virkelig på, at de kunne tilgive hinanden og lade fortid være fortid, men forstod også samtidig at det ville tage tid. Især fordi de endte med at såre hinanden så voldsomt til sidst, at det var svært at se, hvordan de skulle komme videre derfra.

Alt hvad jeg havde i hænderne, blev med det samme lagt til side, da jeg modtog ’Advokatens marionetdukke’, og kort tid efter var jeg igen fanget i Pernille Vørs spind med hendes måde at skrive bøger på. Jeg blev fanget med det samme, og kunne slet ikke vente med at se, hvor det hele skulle ende henne, fordi Isidora er blevet såret så meget, at hun nu har sat kæmpe forsvarsmure op overfor Jannik. Det tog mig heller ikke lang tid at få læst denne følelsesladede bog.

Jeg gik igennem utrolig mange følelser undervejs i ’Advokatens marionetdukke’, lige fra harme, vrede og uforståenhed, til sorg, hjertebanken og glæde. Jeg elsker de drillerige og pirreriger der er mellem Isidora og Jannik og den måde, de hver især ikke bare sådan lader sig føje. De kæmper begge to med hver deres dæmoner, og især Jannik har problemer med at tro at det er i orden at være lykkelig. Jeg kan sådan set rigtig godt lide dem begge to på det område, da det er med til at give mig håb.

Der foregår dog også noget utroskab i denne bog, som jeg ikke vil nævne mere om, andet end at det faktisk viste sig, ikke at være sådan en ødelæggende faktor, som det ellers kunne have været. Jeg blev faktisk ikke så harm over det, da jeg samtidig kunne sætte mig i personens sted med at beskytte sig selv og sit hjerte.

Der er dog en ting, som jeg stadig ikke helt ved, hvad jeg skal tænke om. Bogen slutter med en epilog 6 måneder efter, og her er jeg meget i tvivl om, hvem den handler om, og hvad der er sket, og hvem det er sket for. Dette håber jeg dog at der kommer svar på, og umiddelbart tænker jeg, at det ligger op til endnu en historie fra Pernille Vørs, men hvem den vil handle om, har jeg ingen anelse om, kun et lille gæt, som ligeså godt kan vise sig at være forkert.

En ting er i hvert fald sikkert, at jeg er blevet virkelig stor fan af Pernille Vørs og hendes medriverende bøger, som jeg allerede glæder mig til at skulle læse mange gange i fremtiden. Jeg håber dog også, at vi kommer til at se meget mere fra hende i fremtiden, da det er virkelig imponerede hvor godt hun skriver, og ikke mindst de historier hun får strikket sammen, som bare er helt vildt nervepirrende! Endnu engang har Pernille Vørs fået skrevet en sindssyg velskrevet historie, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger til andre om at læse – og til jer der har læst den første i serien, er der kun tilbage at sige: glæd jer!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *