“After we collided” på DVD

After we collided

Original titel: After we collided
Genre: Drama, romantik
Spilletid: 1 time og 41 minutter
Skuespillere: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford og Dylan Sprouse

Filmselskab: Nordisk film

Udgivelsesdato: 10. december 2020

5,5 DUO

 


Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret.

Det var skønt at komme tilbage til Tessa og Hardin og følge deres videre historie i filmens verden.

streg

Resumé

Hardin og Tessa kæmper med eftervirkningerne, efter at de har slået op. Hardin falder tilbage i de dårlige vaner, mens Tessa lander sin drømmepraktikplads på forlaget Vance Publishing Company. På forlaget fanger hun opmærksomheden fra den flotte kollega Trevor, som er præcis sådan en fyr, hun burde være sammen med. Men Hardin spøger stadig i baghovedet, og det er svært at give helt slip på ham, på trods af deres misforståelser og vanskeligheder. Men har de en chance for at finde kærligheden igen?

streg

Anmeldelse

Jeg havde hørt, at der var blevet skiftet lidt ud i skuespillercastet, men det var slet ikke så meget, som jeg havde frygtet, og de vigtigste skuespillere fra den første film er stadig med, så det var jeg glad for at finde ud af. Umiddelbart var det i hvert fald ikke noget, der gik ind og ødelagde filmoplevelsen, og jeg er stadig glad for castet.

Der sker rigtig meget i løbet af forholdsvis kort tid i filmen, og jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt. Tessa og Hardin er aldrig til helt at blive kloge på, og de gør virkelig nogle ting mod hinanden, som er dybt sårende, men alligevel kan de ikke slippe hinanden. De er lidt i deres følelsers vold og har alle følelser udenpå tøjet, og lige præcis det, kan jeg relatere rigtig meget til.

Jeg kommer helt sikkert til at se ’After’ filmene igen, og jeg kan godt lide, at der er blevet skåret helt ind til benet i forhold til bøgerne, da jeg syntes bøgerne kunne virke lidt langtrukne og kedelige i perioder. Men det er helt klart en kæmpe fordel at have læst bøgerne, inden man ser filmen, da man ellers går glip af noget forståelse, og det er ærgerligt.

Forhåbentlig fortsætter de med at filme resten af bøgerne, så vi kan få hele historien på film også, for indtil videre har jeg ikke selv en finger at sætte på noget. Jeg ved dog, at folk der ikke har læst bøgerne mangler lidt, men måske kan det få folk til at læse bøgerne efterfølgende.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *