“Alias Alex” af Jenn Bennett

 1. Alias alex
  Originaltitel: Alias Alex
  Forfatter: Jenn Bennett
  Oversat af: Anne Brinch
  Genre: Kærlighedsroman Sider: 366
  Forlag: Lovebooks
  Udgivelsesdato: 8. september 2017

  DUO 6 stjerner

   

   


  Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret.

  Jeg startede egentlig med at synes, at ’Alias Alex’ var meget gennemskuelig og let at regne ud, men da jeg først kom ind i historien, blev jeg ret betaget og forelsket i den.

  streg

  Resumé

  Bailey har fundet sin drømmefyr over nettet. En fyr der er ligeså stor filmnørd, som hun selv er. De kan bruge flere timer på at snakke om film, men har aldrig mødt hinanden i virkeligheden. Alex forsøger dog at lokke Bailey til Californien, hvor hendes far bor, men da det endelig sker, og hun flytter hjem til sin far, vælger hun har holde det for sig selv. Hun vil nemlig selv forsøge at finde frem til Alex ved hjælp af de ledetråde, hun har fra deres samtaler. Men det er slet ikke så let, som hun havde forestillet sig, og i mellemtiden møder hun en anden fyr, som hun bliver glad for. Måske skal hun bare opgive forsøget på at finde Alex?

  streg

  Anmeldelse

  Der gik ikke særlig lang tid, før jeg havde gættet mig frem til, hvem Alex var, og i starten irriterede det mig faktisk. Jeg havde regnet med, at det ville komme som en stor overraskelse, så jeg blev ret slemt skuffet, da det ikke blev tilfældet. Alligevel endte historien med at komme ind under huden på mig, og jeg nød simpelthen hvert minut i Baileys verden.

  Jeg kunne rigtig godt lide, at der var dybde tilstede i historien i form af at både Bailey og hendes kollega Porter, som hun bliver glad for, begge går rundt med nogle traumer fra deres fortid, som stadig fylder meget hos dem mange år senere. Det var helt vild fedt at være med til at følge Porter, mens han heler over det, som han har været udsat for, samtidig med at Bailey også stille og roligt bliver hel igen. Det viser virkelig hvor stærk kærlighed kan være, og hvad den kan gøre ved en person.

  Ved hvert kapitel er der et lille citat fra en film, som på en rigtig fin måde, bliver flettet ind i historien. Det gav også rigtig god mening, at de var der, eftersom Bailey er så stor en filmnørd, som hun er, og deler den interesse med Alex. Jeg synes faktisk at det gav bogen et større helhedsindtryk, og den blev bare lige lidt ekstra speciel, fordi de var der.

  Jeg kan godt forstå, hvorfor ’Alias Alex’ bliver sammenlignet med Stephanie Perkins bøger, for der er mange ting der går igen. Jenn Bennett har dog formået at strikke sin helt egen historie sammen, som bare hang virkelig godt sammen og i hvert fald gjorde indtryk på mig. Bogen er både sød, romantisk, sjov, dramatisk og svær ikke at holde af. Jeg kommer i hvert fald til at genlæse den igen på et senere tidspunkt, fordi det var sådan en hyggelig og skøn bog, at bruge min tid på.

  streg

  AM DUO

  Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *