“All The Bright Places” af Jennifer Niven


Titel: All The Bright Places
Forfatter: Jenniffer Niven
Sprog: Engelsk
Udkom: 8. Januar 2015
Sider: 380
Forlag: Penguin Books
Sponsoreret af Politikens Boghal 

5,5 DUO

 

 

 

Hvis du elsker ’The Fault In Our Stars’ vil du bestemt også elske ”All The Bright Places” bogen overaskede mig helt vildt, og jeg læste de sidste 230 sider i et hug!


streg

Resumé

Theodore Finch ønsker at tage sit eget liv.

Violet Markey er knust efter sin søsters død.

En dag da Finch sidder oppe i skolens ’bell tower’, møder han Violet – populære, fantastiske, smukke, dejlige Violet, som aldrig nogensinde kunne drømme om at tage sit eget liv. Men hvad laver hun så der? Og hvem er det helt præcis der redder den anden fra at hoppe?

streg

Anmeldelse

Jeg havde ikke hørt om ‘All The Bright Places’ før jeg gik i gang med bogen – hvilket måske også giver god mening, da den næsten lige er udkommet og er den første ungdomsbog skrevet af Jenniffer Niven.

Nu efter at have slugt de sidste 230 sider i et hug, kan jeg kun sige, at ‘All The Bright Places’ er en bog der går lige i hjertet på en, og en som jeg absolut aldrig vil glemme igen.

Vi følger Finch og Violet, der begge to kæmper med forskellige ting. Violet mistede sin søster i et biluheld hvor hun selv kun fik et par skræmmer, mens Finch kæmper hver dag for at “holde sig vågen” og ikke falde tilbage i sin depression.
Sammen opdager Violet og Finch, at på trods af deres indre dæmoner, kan de hjælpe hinanden og kun i hinandens selskab kan de fuldt ud være dem selv.

‘All The Bright Places’ er en smuk bog, der fortæller en utrolig historie, om kærlighed, svigt, sorg, og det at miste. Bogen er perfekt til alle fans a John Greens bøger, da den også rummer nogle lighedspunkter med ‘The Fault In Our Stars’ – dog formår bogen at være unik og skille sig ud.

Jeg kan kun fuldt ud anbefale ” All The Bright Places” som i den grad er en fantastisk bog. Det er uden tvivl én jeg kommer til at genlæse engang.

streg

Skrevet af Mathilde Alfang


2 thoughts on ““All The Bright Places” af Jennifer Niven

  1. Ej, hvor vildt! Jeg er lige begyndt at læse engleske-ungdomsbøger, så måske skulle jeg få mig anskaffet den bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *