“Alt om Rush” af Abbi Glines

alt om rush

Original titel: Rush Too Far
Forfatter: Abbi Glines
Serie: Rosemary Beach
Oversat af: Marie Kopp
Genre: Ungdomsbog, erotik
Sider: 269
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 8. oktober 2019

duo 4½

 

 

Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

’Alt om Rush’ er historien fra ’Alt for mange hemmeligheder’ fortalt fra Rush’s synsvinkel.
streg

Resumé

Rush er en rigtig badboy og søn af en rockstjerne. Han har lommerne fyldt af penge og et udseende, der giver ham masser af opmærksomhed fra pigerne. Han lever luksuslivet og behøver ikke andre end sin bedste ven Grant og sin lillesøster Nan. Lige indtil den dag Blaire kommer ind i hans liv i en gamle truck med en pistol under sædet og et smukt og uskyldigt udseende. Han falder hovedkluns for hende – det eneste problem er bare, at han bærer rundt på store hemmeligheder, som kan ændre hendes syn på ham for altid.

streg

Anmeldelse

Jeg blev virkelig glad, da jeg så at næste bind i ’Rosemary Beach’ serien blev oversat, da det er over to år siden, jeg læste den sidste på dansk. På trods af at jeg har læst den på engelsk, så var det skønt at være tilbage i Abbi Glines univers, som jeg aldrig kan få nok af.

I ’Alt om Rush’ får vi faktisk historien fra ’Alt for mange hemmeligheder’ genfortalt, men denne gang får vi synsvinklen fra Rush i stedet for Blaire. På den måde får man et større indblik i Rush og hans tanker, så hans handlinger i den første bog giver endnu bedre mening, hvor man også kan se at han virkelig forsøger at kæmpe imod den tiltrækning og forbindelse, han har til Blaire.

Der er dog ikke meget nyt, man får af vide i den her bog, hvilket også er grunden til, at jeg ikke kan give den mere, fordi jeg har fået historien før fra Blaires synsvinkel. Jeg synes dog, at den alligevel er værd at læse, fordi man også kommer lidt tættere på Grant og Nan også, og i hvert fald får et godt indblik i, hvordan Nans barndom har været, og hvorfor Rush er så splittet, fordi han i så mange år har gjort alt for at beskytte sin lillesøster.

Jeg håber, at det at denne bog er blevet oversat betyder, at der er en chance for at resten også bliver oversat, da jeg nyder at tilbringe tid sammen med karaktererne i ’Rosemary Beach’ serien. Det er stadig en af mine yndlingsserier, fordi der er så meget hjerte og følelser til stede, som bare rammer mig hver gang. Hvis du trænger til en genopfriskning af historien om, hvad der skete, da Rush og Blaire mødte hinanden og er lige så vild med serien, som jeg er, skal du endelig ikke snyde dig selv for at falde lidt mere for Rush med denne bog.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *