“Altid håb” af Colleen Hoover

Altid håb

Originaltitel: Losing Hope
Forfatter: Colleen Hoover
Serie: Hopeless
Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Anne Brinch

Sider: 359
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 17. oktober 2018
DUO stjerner III

 

 


Tak til Lindhardt & Ringhof for anmeldereksemplaret.

Jeg glædede mig til at få Dean Holders synsvinkel i ’Altid håb’ efter at have læst ’Uden håb’, og den levede op til alle mine forventninger.

streg

Resumé

Dean Holder går rundt med et minde fra sin barndom om en lille pige, der havde brug for hjælp, men som han ikke kunne hjælpe. Mindet har forfulgt ham hele livet, og han har aldrig glemt hende. Da han 13 år senere pludselig står overfor hende igen, kan han ikke tro sine egne øjne. Hun hedder ikke længere Hope, og hun genkender ham heller ikke. Dean står nu i et dilemma – skal han fortælle hende, hvad han ved, eller lade hende fortsætte sit liv, som det er nu?

streg

Anmeldelse

Det var virkelig dejligt at få Deans synsvinkel, som jeg savnede lidt i ’Uden håb’. På den måde fik jeg den fulde historie om den begge, hvilket gjorde hele historien mere fuldendt. I ’Altid håb’ skriver Dean dagbog til hans tvillingsøster Les, som han har mistet, efter at hun begik selvmord. Han deler sine tanker og følelser med hende gennem dagbogen, og får på den måde også tacklet hendes død lidt derigennem.

Jeg blev også klogere på Deans handlinger, og det var jeg rigtig glad for, for jeg var sikker på, at der foregik meget mere oppe i hovedet på ham, end han giver udtryk for gennem sit kropssprog, og det han siger. Det medførte også, at jeg kom til at holde hende mere af ham, end jeg allerede gjorde i forvejen. Han er virkelig en fantastisk fyr!

Man skal helt sikkert læse ’Altid håb’ også, hvis man har læst ’Uden håb’, da man får svar på rigtig mange spørgsmål, og samtidig kommer til at lære Dean endnu bedre at kende. Denne bog ramte mig også, men dog ikke helt på samme måde som den første, der både gav mig gåsehudsoplevelser. Begge bøger fik mig dog til at fælde tårer, da selvom handlingen er nogenlunde den samme, så tilføjer denne også noget nyt til historien. Jeg kan kun anbefale ’Hopeless’ serien, som var en stærk læseoplevelse for mig!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *