“Angel – Forrådt” af L.A. Weatherly

image_pdfimage_print

angel 2


Titel: Angel – Forrådt
Originaltitel: Angel
Serie: Angel (nummer 2 i serien)
Forfatter: L.A. Weatherly
Oversat af: Dorte Holm
Udkom: 2012
Sider: 678
Forlag: Carlsen


duo 4½


 

 

 “Angel – Forrådt” blæste mig fuldkommen omkuld, og da jeg var helvejs igennem de næsten 700 sider, var det næsten umuligt at slippe bogen igen! Lige nu længtes jeg efter den næste, og sidste bog i serien!


streg

Resumé

Alex og Willow tager til Mexico for at finde flere englejægere, og for en gang for alle, at dræbe alle englene. Willow bliver mødt med had og mistro for alle sider, og føler sig meget meget alene. Lige indtil hun møder Seb. Han har ledt efter hende hele sit liv, og ligesom hende er han halvengel. For første gang i sit liv er Willow sammen med en, som er præcis som hende selv, hvilket sætter hendes forhold til Alex på en hård prøve.

Tiden er knap, og holdet må skynde sig at blive klar til at angribe Rådet – Dræber de, de 12 hellige engle, vil alle engle dø – men kan de nå det, eller vil de alle dø i forsøget? 

streg

Anmeldelse

Jeg var meget glad for den første bog i serien ”Angel – Skjult”, dog havde den også nogle negative punkter, så derfor vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente, da jeg gik i gang med ”Angel – Forrådt”. Bogen er næsten 200 sider længere, og jeg sad tit fast i 1’eren fordi den manglede handling, så jeg må indrømme at jeg havde lidt blandende følelser da jeg gik i gang med bogen.

”Angel – Forrådt” har virkelig overrasket mig, på trods af den er meget længere end den første bog i serien, så tog det mig under den halve tid, at læse denne!
Der er generelt også meget mere spænding i – hvilket ikke siger så lidt, da der også var rigtig meget spænding i 1’eren. Da jeg var godt halvejs i bogen, kunne jeg ikke længere lægge den fra mig, og hver gang jeg prøvede, tog jeg den hurtigt op igen.

Ligesom i 1’eren følger vi Willow som jeg-fortælleren, og Alex som 3.person, men nu følger vi også drengen Seb, dog mest før han møder Willow, og knap så meget bagefter. Selvom jeg ikke er så glad for mixed synsvinkle, da jeg til tider synes det er mere forvirrende end spændende, fungere det utrolig godt i ”Angel” – serien, da man slet ikke ville kunne få den samme historie elleres.

En ting som jeg også elsker, at de små sjove kommentarer som Willow og Alex nogle gange siger til hindanden. Tit sad jeg med et smil på læben, hvilket alligevel kræver en del, når det er en bog vi taler om.

Denne serie har virkelig det hele. Den er fyldt med spænding, kærlighed, venskab, og en masse action! Og er bestemt en serie jeg kunne finde på at læse igen.  I forhold til rigtig mange andre bøger, et den unik, og vi møder noget helt anderledes vi aldrig har læst om før. Personlig har jeg ikke læst nogle andre bøger, hvor englene er de onde skabninger, og lever af at suge eneregi fra menneskene, hvilket jo kun er positivt! Så hvis du trænger til noget nyt og spændende, er ”Angel” noget for dig.

Lige nu vil jeg ønske at jeg allerede havde den 3. og sidste bog i serien, for jeg er blevet helt afhængige af personerne, og ønsker bare at finde ud af hvordan det hele dog skal ende.
Har du endnu ikke læst den serie, så skynd dig! Du vil bestemt ikke fortryde det.

 

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


1 thought on ““Angel – Forrådt” af L.A. Weatherly

  1. Ej den lyder rigtig rigtig god! faktisk har jeg lige læst 1’eren, og nu glæder jeg mig kun endnu mere til at læse 2’eren! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.