“Angel has fallen” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Angel has fallen

Original titel: Angel has fallen
Genre: Action
Spilletid: 2 timer
Skuespillere: Gerard Butler, Morgan Freeman og Piper Perabo

Filmselskab: Nordisk film

Udgivelsesdato: 19. december 2019

 

 


Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret.

Så kom tredje film om Secret Service agenten Mike Banning, hvor han denne gang bliver gjort til syndebuk for et attentatforsøg på præsident, og han er nu på flugt fra alle.

streg

Resumé

Den amerikanske præsident udsættes for et attentatforsøg, og en af hans mest betroede medarbejdere, Secret Service agenten, Mike Banning, bliver uretfærdigt anklaget og taget i forvaring. Han flygter dog imidlertid og bliver dermed i jaget mand, hvor han både må undslippe Secret Service og FBI, så han kan afsløre hvem den rigtige trussel er mod præsidenten.

streg

Anmeldelse

Jeg er simpelthen kæmpe fan af Gerard Butler, og jeg ser derfor også mange af de film, hvor han er skuespiller. Derudover synes jeg, at den her actionserie er helt genial, fordi der både er action og humor med, og jeg kan godt lide, at selvom historien udvikler sig, så er det stadig de samme skuespillere, som vi kender fra de andre film.

En af de nye tilføjelser til castet, som jeg synes løftede filmen enormt meget, er Nick Nolte. Han gør det sindssygt godt og bidrager med masser af humor! Han spiller rigtig godt sammen med Mike Banning, og jeg synes, han var meget overbevisende i sin rolle.

Jeg tænkte også, at der var en mening bag titlen, og det fik jeg også bekræftet, da titlen refererer til at Mike Banning falder, idét han bliver beskyldt for attentatforsøg på præsidenten på trods af, hvor stor hans loyalitet og arbejdsmoral ellers er. Der kommer også en ny vinkel på i ’Angel has fallen’, fordi familielivet begynder at fylde lidt mere for Mike sammen med at han har nogle skavanker, han lider under fra hans job.

Der er masser af action til stede i ’Angel has fallen’, og der er ikke sparet på effekterne. Derfor tror jeg også, den vil falde godt i smag ved actionfans, og hvis man samtidig synes at Gerard Butler er en genial skuespiller, så skal den nok blive et hit!

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.