“Invasionen af Tearling” af Erika Johansen

Invasionen af tearling

Original titel: The invasion of the Tearling
Forfatter: Erika Johansen Serie: Dronningen af Tearling
Genre: Ungdomsbog Oversat af: Randi Bjerre Høfring
Sider: 532
Forlag: People’s Press
Udgivelsesdato: 1. maj 2017

5,5 DUO


 

Tak til People’s Press for anmeldereksemplaret

Jeg har virkelig ventet med spænding på fortsættelsen af ’Dronningen af Tearling’ for at finde ud af hvad der sker med vores nye heltinde Kelsea. En ventetid der var det hele værd!

Læs hele anmeldelsen

“Nedtælling” af Teri Terry

Nedtælling

Original titel: Contagion 
Forfatter: Teri Terry
Serie: Mørkt stof
Oversat af: Mette Skot Perschke
Genre: Science fiktion
Sider: 441
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato: 13. juni 2017

5,5 DUO

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret

Jeg blev hurtigt vild med ’Nedtælling’. En af hovedsagerne til dette, var helt sikkert Shay og Kai og kemien mellem dem.

Læs hele anmeldelsen

“Uovervindelig sommer” af Alice Adams

Uovervindelig sommer

Original titel: Invincible Summer
Forfatter: Alice Adams
Oversat af: Lærke Pade Genre: Skønlitteratur
Sider: 310
Forlag: Gads forlag Udgivelsesdato: 2. maj 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Gads forlag for anmeldereksemplaret

’Uovervindelig sommer’ var en virkelig rørende bog. En fantastisk sommerlæsning, som jeg nød i de her dage, hvor solen virkelig har været ude.

Læs hele anmeldelsen

“Lady Midnight” af Cassandra Clare

Lady midnight

Original titel: Lady Midnight
Forfatter: Cassandra Clare
Serie: Mørkets magi
Genre: Fantasy, serie
Oversat af: Julie Top-Nørgaard
Forlag: Gyldendal
Sider: 728
Udgivelsesdato: 12. juni 2017

DUO 6 stjerner

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

Jeg har ventet og ventet siden det blev offentliggjort, at ’Lady Midnight’ ville blive oversat, da den for mit vedkommende, ville blive en af årets helt store fantasybøger! Og hvor var det dejligt at komme tilbage til dette fantastiske univers!

Læs hele anmeldelsen

“Lejligheden” af S. L. Grey

Lejligheden

Original titel: The apartment
Forfatter: S. L. Grey
Genre: Thriller
Oversætter: Lærke Pade
Sider: 312
Forlag: Gads forlag
Udgivelsesdato: 16. maj 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Gads forlag for anmeldereksemplaret

’Lejligheden’ var vildt spændende og faktisk meget barsk. Jeg sad hele tiden og vaklede mellem hvad jeg troede der egentligt skete. Det er en bog som helt sikkert er værd at tage fat i.

Læs hele anmeldelsen

“Sjælevært” af Christina Bonde

Sjælevært

Original titel: Sjælevært
Forfatter: Christina Bonde
Genre: Fantasy, ungdomsbog
Sider: 368
Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 10. maj 2017

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Tak til Tellerup for anmeldereksemplaret.

’Sjælevært’ endte med at blive en spændende bog, som havde et rigtig fedt univers. Jeg skulle dog halvvejs ind i bogen, før den rigtig fangede mig.

Læs hele anmeldelsen

“Abelone på Bangsbo” af Bent Haller

Abelone på bangsbo

Original titel: Abelone på Bangsbo            Forfatter: Bent Haller
Genre: Skønlitteratur 

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Sider: 366
Udgivelsesdato: 7. april 2017

 

 

 

 

Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret

’Abelone på Bangsbo’ er en smuk og læsevenlig fortælling om livet på danske herregårde i 1800 tallet.

Læs hele anmeldelsen

“Brændt” af Brittainy C. Cherry

Original titel: Though the fire
Forfatter: Brittainy C. Cherry                       Serie: Elements
Genre: Roman       Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Sider: 291
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 18. april 2017

5,5 DUO


 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Efter den lidt blandede oplevelse med ’Åndeløs’, var jeg rigtig spændt på at finde ud af, hvordan ’Brændt’ ville være. Det viste sig at være en positiv oplevelse.

Læs hele anmeldelsen

“Jeg overvejer at gøre det forbi” af Iain Reid.

Jeg overvejer at gøre det forbi

Original titel: I’m thinking of ending things Forfatter: Iain Reid Oversætter: Alis Friis Caspersen               Genre: Thriller
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Sider: 243
Udgivelsesdato: 16. marts 2017

 

 

 

 

Tak til Lindhardt og Ringhof for anmeldereksemplaret

Er du god til at holde tungen lige i munden og bevare overblikket til sidste ende, så er ’Jeg overvejer at gøre det forbi’ den næste bog for dig!

Læs hele anmeldelsen

“Release” af Patrick Ness

Release

Originaltitel: Release
Forfatter: Patrick Ness
Oversat af: Elisabeth Kiertzner
Genre: Young adult
Forlag: Gyldendal
Sider: 289
Udgivelsesdato: 4. maj 2017

DUO stjerner III

 

 

 

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

’Release’ vil overraske dig ligegyldigt, hvad du forventer! Den er personlig, rørende, mærkelig og smukt skrevet.

Læs hele anmeldelsen