“Aquaman” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Aquaman

Original titel: Aquaman
Genre: Fantasy
Spilletid: 2 time og 23 minutter
Skuespillere: Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard og Willem Dafoe

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 29. april 2018

5,5 DUO

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg så ’Aquaman’ i biografen, fordi efter ’Justice League’ kunne jeg slet ikke vente med at høre Aquaman’s historie. Den levede også op til forventningerne anden gang, jeg så den.

streg

Resumé

Arthur Curry er halvt menneske og halv undervandsvæsen. På denne måde har han et indblik i både menneskenes verden og Atlantis verden. Arthur, også kendt som Aquaman, bliver kontaktet af undervandsvæsnet Mera, fordi hans halvbror Orm truer med at erklære krig mod menneskerne, fordi de udnytter havet og forurener det. Orm er villig til at bruge alle midler for at få sin vilje både i havet og på landet.

streg

Anmeldelse

Jeg har altid været mega vild med havfruer og havmænd, så derfor var ’Aquaman’ lige noget for mig, fordi come on, what’s not to like i denne lækre film. Vi har lækkert eyecandy i form af Jason Momoa, fede effekterne under vandet, en masse kamp og en lille smule kærlighed. Den lever helt op til forventningerne.  Men man skal også gøre sig helt klart på, hvilken type film man skal se. Det er superhelte film med havmænd, hvilket gør, at der vil være ting som ikke er realistiske, og dette gælder også nogle af kampscenerne i filmen.

Af skuespillerene kommer man jo ikke uden om den store Jason Momoa. Jeg synes, han passer perfekt til rollen som Aquaman. Han er stor, stærk, lækker og bad ass. Han virker hård og total ligeglad og alligevel kan man tydeligt se, at han bare ønsker at gøre det rigtige og er en smule følsom også, særligt angående sin baggrund. Derefter synes jeg også, det er værd at nævne hans medskuespiller Amber Heard, som spiller Mera. Hun minder mig om en bad ass Ariel med sit smukke røde hår. Jeg synes også, hun gjorde det rigtig godt og var et rigtig frisk og lækkert pust til filmen.

Der sker en del i løbet af filmen, og man kan få sig nogle små chok en gang i mellem med alle de eksplosioner og kampe, som vi får lov til at se. Jeg kunne godt lide, hvordan man har formået at få blandet livet under vand, pirater og menneskenes verden rigtig godt sammen, og ligeledes hvordan de forskellige superhelteverdener formås at blive blandet sammen.

Alt i alt er ’Aquaman’ en rigtig god film, som levede op til de forventninger, som jeg havde til den. Den kan helt sikkert anbefales, især hvis man er lige så vild med DC Comics, som jeg er.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.