“Baggage Claim” på DVD

Baggage Claim

Titel: Baggage Claim
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 32 minutter.
Udgivelse: 13. februar 2014
Skuespillere: Paula Patton, Jill Scott og Adam Brody
Filmselskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

 

 

Jeg elsker simpelthen når en film går hen, og viser sig at være bedre end mine forventninger, og faktisk går hen og overrasker mig på alle mulige måder, hvilket var tilfældet her med ’Baggage Claim’.

streg

Resumé

Stewardessen Montana har alt, hvis man spørger hende. Men da hendes lillesøster pludselig bliver forlovet og skal giftes, føler hun alligevel at hun bliver nødt til, at have fundet sig en potentiel mand inden brylluppet, som skal være 30 dage efter. Jagten sættes ind på at opspore hendes tidligere kærester, og heldigvis har hun sine kollegaer og venner, som gerne giver en hjælpende hånd. Men er der mon en grund til, at hun forlod mændene første gang, eller har nogle af dem virkelig ændret sig til det bedre?

streg

Anmeldelse

Jeg ved godt, at jeg før har set næsten den samme historie, handling og plot i ’Whats your number’, men alligevel er ’Baggage Claim’ anderledes. Selvom jeg selv er ufattelig glad for ’Whats your number’, og de egentlig ville få det samme antal stjerner, så er jeg helt vild med humoren i ’Baggage Claim’, og jeg sad med et konstant smil på under hele filmen, som også fik mig til at grine. Virkelig skønt!

Derudover foregår meget af handlingen på tværs af staterne i USA og igennem lufthavne, og jeg har altid haft en hemmelig drøm om at blive stewardesse, så derfor var denne film også helt i min ånd. Det var selvfølgelig ikke det der var vægt på i filmen, men mere det sociale og den måde man holder sammen på, for dem der arbejder sammen, som jeg synes er virkelig sejt. På trods af at det er begrænset hvor meget man ser hinanden, er man der alligevel for hinanden i tykt og tyndt.

Jeg må også indrømme, at jeg indimellem næsten ikke kunne kigge på skærmen, fordi nogle scener simpelthen var så pinlige! Ikke på en dårlig måde, men på en sådan måde, hvor jeg virkelig følte mig hovedpersonen Montana, og de ting hun må gå igennem. Desuden er jeg helt vild med skuespillercastet, som alle tilføjer noget sjovt og anderledes til filmen. Jeg vil helt sikkert anbefale ’Baggage Claim’, og den er især velegnet til en rigtig pigeaften, hvor man bare har brug for at få grint igennem og få en god oplevelse. 

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *