“Baywatch” på Blu-Ray

Baywatch

Original titel: Baywatch
Genre: Komedie
Spilletid: 2 timer og 1 minut
Skuespillere: Zac Efron og Dwayne Johnson
Udgivelse: 19. oktober 2017
Filmselskab: 20th Century Fox

 

 

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Jeg glædede mig til at se ’Baywatch’ og få et gensyn af den verden, som jeg var stor fan af, da jeg så TV-serien. Denne film er dog i en helt anden boldgade.


streg

Resumé

Da en række forbrydelser rammer den stand, som Lt. Mitch Buchannon står i spidsen for at styre sammen med sine livreddere, sætter han sig for at opklare, hvem der står bag forbrydelserne. Sammen med de andre livreddere, sætter de alt ind på at finde frem til den skyldige, men når man ikke har nogen bemyndigelse, kan man så opklare forbrydelser?

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig til at komme tilbage i ’Baywatch’ verdenen, som jeg var vild med at se, da jeg var yngre. Det er dog ret hurtigt klart, at ’Baywatch’ filmen er i en helt anden liga, end TV-serien er. Der er meget mere humor til stede, nogle gange grænsende til at det bliver for meget, og den virker ikke lige så seriøs som TV-serien.

Zac Efron spiller en tidligere OL-stjerne, som skal gøre samfundstjeneste som livredder. Han er overlegen, charmerende og et pretty face. Det viser sig dog, at der er langt mere gemt bag hans udseende. Hans krop har fået en seriøs overhaling, og er blevet pumpet godt op til rollen og er sikkert blevet understreget af noget make-up. 

Jeg synes filmen virkerede lidt for overdrevet i perioder, men kan rigtig godt lide, at der er humor til stede, selvom det bliver en anelse for meget i det her tilfælde. Vi får også et gensyn af den ”rigtige” Mitch, David Hasselhoff og Pamela Anderson dukker også frem til sidst i filmen.

’Baywatch’ var et hyggeligt gensyn, selvom der er sket en del ændringer fra TV-serien, så det skal du bare være opmærksom på, når du ser den, at de to ikke ligner hinanden så meget, som man kunne tro. Der er en god portion humor til stede, og hvis man bare kan fjerne nogle af de mange sætninger, som skal være humoristiske, så er det en rigtig fin film. Desuden er der eyecandy og sjove scener, som jeg tror vil falde i alles smag.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *