“Beautiful Bastard” af Christina Lauren

Beautiful Bastard

Original titel: Beautiful Bastard
Forfatter: Christina Lauren
Forlag: Pretty ink
Genre: Erotisk roman
Sider: 279
Oversat af: Thomas Krogsbøl
Udgivelsesdato: 17. juni 2016

DUO stjerner III


 

 

 

På trods af en start, hvor jeg overvejede om bogen var værd at læse, endte den med at overraske og efterlade mig med et smil på læben.

streg

Resumé

Chloe Mills er en klog, ung og hårdtarbejdende kvinde, som snart kan få sit drømmejob. Den eneste ting, der skulle forhindre hende i det, er hendes chef. Bennett Ryan er dominerende, kæphøj og helt urimelig og samtidig den lækreste mand hun nogen sinde har mødt.

Bennett har forsøgt at ignorere den tiltrækning, som er mellem ham og Chole, men efter 9 måneder ender han en aften med at give efter. Og da det først er sket en gang, er det svært at holde fingrene fra hende, selvom han samtidig hader hende.

streg

Anmeldelse

Jeg havde faktisk glædet mig helt vild til at læse ’Beuatiful Bastard’, men jeg blev faktisk lidt frastødt af starten på den. Sproget er nemlig lidt barsk og råt, og egentlig plejer det ikke at betyde så meget for mig, men i det her tilfælde, blev det bare lidt for meget. Det ændrede sig dog undervejs, så den endte alligevel med at vinde mig til sidst.

Dette er dog noget man skal være forberedt på, at den er lidt beskidt. Det bliver dog bedre undervejs, så jeg er glad for, at jeg alligevel fortsatte med at læse videre. Efterhånden som jeg kom længere ind i bogen, blev der nemlig åbnet lidt op for, hvad der foregår i deres hoveder, især fordi synsvinklen skifter for hvert kapitel, og derfor fik jeg en større forståelse for deres opførsel.

Jeg kunne rigtig godt lide Chloe Mills. Hun er stædigheden selv og på trods af at hun har en streng og hård chef, så er hun faktisk en skøn karakter, når man kommer ind under huden på hende. Det var meget let at føle hendes frustrationer, men jeg ville alligevel gerne have lært hende lidt bedre at kende. Jeg følte lidt, at jeg ikke blev lukket helt ind.

Den næste i serien hedder ’Beautiful Stranger’ og handler om Choles veninde Sara, og umiddelbart tror jeg, at jeg kommer til at være mere vild med den, end det var tilfældet med denne her, fordi det kunne lyde som om, at sproget ikke er ligeså barsk mellem karakterne. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse den, og kan indtil videre i hvert fald anbefale andre, at give ’Beautiful Bastard’ en chance, da den bliver bedre, efterhånden som sproget bliver mindre barsk.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *