“Beautiful Stranger” af Christina Lauren

Beuatiful Stranger

Original titel: Beautiful Stranger
Forfatter: Christina Lauren
Forlag: Pretty ink
Genre: Erotisk roman
Sider: 292
Oversat af: Thomas Krogsbøl
Udgivelsesdato: 17. juni 2016

5,5 DUO


 

 

 

Efter at have læst ’Beautilful Bastard’ havde jeg en formodning om, at jeg ville være endnu mere fanget af ’Beautiful Stranger’, hvilket viste sig at holde stik!.

streg

Resumé

Sara er flyttet til New York, efter at hun fandt ud af, at hendes mand gennem 6 år var utro. Hun ønsker sig en frisk start og en aften i byen møder hun en uimodståelig og lækker englænder, som hun ender med at have et engangsknald med. Det sidste hun ønsker er at gøre sig selv til grin igen, og ligger derfor afstand til mænd. Men englænderen Max er ikke så nem at slippe af med, som hun lige havde regnet med.

streg

Anmeldelse

Jeg var vild med ’Beautiful Stranger’ fra start til slut! Det tog ikke mange minutter, før jeg var fanget, hvilket jeg allerede havde en idé om ville ske, allerede inden jeg begyndte på den. Historien var godt skruet sammen og samspillet mellem Sara og Max var realistisk og fungerede bare rigtig godt.

Sara er blevet virkelig grusomt såret og røvrendt af sin eks, og det var derfor intet problem for mig, at forstå de følelser og dilemmaer hun står overfor i forhold til at knytte sig til en ny mand. Der kom hele tiden flere og flere forklaringer på den måde, hun agerede på, da det ikke er noget, som man typisk oplever fra en kvindes side.

Max er en charmør helt ind til benet. Han var på mange områder en drømmefyr, som tager hensyn til andre, står ved sin familie og samtidig har humor. Det var meget let at falde for ham, især fordi jeg var helt vild med den omsorg, som han giver Sara.

Umiddelbart var der ikke noget negativ ved denne bog, andet end at hvis forfatteren gik lidt mere i dybden med karakterne, så ville den få den sidste halve stjerne. Til gengæld var det fedt at få et gensyn med Chloe og Benneth, da jeg faktisk ved at læse ’Beautiful Stranger’, kom lidt længere ind på livet af dem. Jeg skal i hvert fald helt klart læse den næste bog i serien, som jeg også håber, bliver oversat. Så hvis du var lidt skeptisk med ’Beautiful Bastard’, kan jeg kun anbefale dig at give serien en ny chance, da jeg i hvert fald er glad for, at jeg ikke stoppede der.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *