“Beauty and the Beast” sæson 1

image_pdfimage_print

Beauty and the Beast

Original titel: Beauty and the Beast season 1
Genre:
 Thriller, tv-serie, spænding
Spilletid: 22 afsnit, 14 timer og 46 minutter
Skuespillere: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello
Udkom: 10. april 2014
Filmselskab: Paramount

DUO stjerner III

 

’Beauty and the Beast’ indeholder for mit vedkommende noget af det bedste fra to verdener – fantasy overfor krimi. Super fed sammensætning!


streg

Resumé 

Catherine er som teenager vidne til sin mors drab, og bliver selv reddet af noget der lignede et uhyre. År efter arbejder Catherine som drabsefterforsker. En sag fører hende til Vincent Keller, som muligvis sidder inde med informationer om, hvad der skete dengang med hendes mor, og hvorfor hun blev dræbt. Men jo tættere hun kommer på Vincent, jo mere begynder hun at indse, at han måske ikke er så normal, som han ser ud til. 

streg

Anmeldelse 

’Beauty and the Beast’ er helt klart en serie med masser af potentiale. Jeg ser tit CSI eller lignede i fjernsynet, men er også virkelig stor fan af det der er overnaturligt. Det er så fedt, at de to verdener er sat sammen i denne serie, og for mit vedkommende, fungerede det rigtig godt!

Skuespilpaletten er også sat fint sammen, og jeg synes de spillede vildt godt sammen! Mange af dem, havde jeg ikke set før, eller overhovedet hørt om, men de spillede deres roller så overbevisende og jeg var virkelig imponeret over deres talent. Der er også et par lækre fyre med i castet, og det gør jo aldrig noget, når man skal tilbringe næsten 15 timer i selskab med dem.

Jeg var meget imponeret over hvordan hele historien var sat sammen, og hvordan alle de små ender, på et tidspunkt blev flettet sammen og begyndte at give mening. Jeg havde intet problem i at følge med, eller forstå hvordan tingene hang sammen, fordi alting til sidst faldt sammen og gav mening. ’Beauty and the Beast’ er også en serie, hvor jeg virkelig fik lov til at bruge hovedet, og på den måde, blev en del af handlingen, da jeg forsøgte at opklare de sager, som Catherine og hendes partner Tess skulle løse undervejs.

Første sæson er også fuld af masser af ekstramateriale, som er virkelig godt, hvis man gerne vil have et ekstra skud af serien. Jeg blev også en del gange paf over, hvordan handlingen pludselig ændrede helt retning, i forhold til hvad jeg havde regnet med. Den var på intet tidspunkt forudsigelig, og især sidste afsnit fik mig til at falde på gulvet af overraskelse!

Jeg kan helt klart anbefale at se ’Beauty and the Beast’, især hvis man kan lide noget lignede CSI og hvor man så tilsætter lidt fantasy, uden at det ødelægger krimien. Der er desuden både mandeguf og damelækkerier med, og det er på ingen måde kun en serie for piger. Indimellem måtte jeg i hvert fald gemme mig lidt, når det blev for uhyggeligt, til at jeg kunne klare det. Så hvis du mangler en ny serie at gå i gang med, er ’Beauty and the Beast’ helt sikkert et godt bud!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.