“Begyndelsen” af Anna Todd

Begyndelsen

Originaltitel: After 5
Serie: After
Forfatter: Anna Todd
Forlag: People’s Press
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 316
Udgivelsesdato: 30. august 2016
Oversat af: Nana Baaner Klitgaard

2 stjerner DUO

 

 

Jeg har det utroligt blandet med ’Begyndelsen’, da jeg faktisk ikke er helt sikker på, hvad pointen er med den.

streg

Resumé

Tessa har været igennem meget i den tid, hun har kendt Hardin, med den måde han har opført sig på og den baggage han bærer på. Nu er fortiden blevet lagt på hylden, og Hardin forsøger at få det bedste ud af deres fælles fremtid med en lykkelig slutning.

streg

Anmeldelse

’Begyndelsen’ handler om historien om Hardin og Tessa set fra Hardins synsvinkel, men dog kun i en meget begrænset periode. Samtidig er der kapitler, hvor man får mere information om de andres karakters fortid, og som går ind og forklarer, hvorfor de er som de er.

Jeg er helt i syv sind med denne her bog. På den side, var det faktisk fint at få de andres karakters historie, og samtidig få insider synsvinklen omkring det som vennegruppen udsætter Tessa for i den første bog. På den anden side forstår jeg slet ikke formålet med den.

Dette skyldes at den del af bogen, der handler om mødet mellem Hardin og Tessa er meget dialog, hvilket jeg jo allerede har læst en gang før. Det er dog nogle af de bedre sider, men det giver mig ikke så meget et større indblik i Hardins hoved og hans forhistorie, som hvis det var scener, hvor Tessa ikke deltog i dialogerne, som jeg allerede har læst tidligere.

Derfor ved jeg faktisk ikke helt hvad jeg skal mene om den. Jeg kunne i princippet sagtens have undværet den, og det kan godt virke som om, at den er blevet skrevet, bare for at ”tjene” lidt ekstra på Hardins og Tessas historie, hvor der til sidst i bogen er ca. 20 sider omkring deres tid efter vi forlod dem i den sidste ’After’ bog. Det virker faktisk lidt meningsløst at læse den, beklager. Hvis du er kæmpe fan af serien, kan det dog være, at du rent faktisk vil elske denne nye vinkel på det første møde mellem Hardin og Tessa.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *