“Birds of prey and the fantabulous Emancipation of one Harley Quinn” på Blu-ray

Birds of Prey

Original titel: Birds of Prey
Genre: Action
Spilletid: 1 time og 49 minutter
Skuespillere: Margot Robbie, Ewan McGregor og Rosie Perez

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 15. juni 2020

5,5 DUO

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

En film fyldt med underholdning, og Margot Robbie gør det fantastisk i rollen som Harley Quinn.

streg

Resumé

Harley Quinn er nu uden kæresten Hr. Joker. Hun finder ud af, hvad det vil betyde at være uden hans beskyttelse, men Harley er en badass skurk og viger ikke tilbage fra noget. Hun bliver taget til fange af den ondskabsfulde skurk Roman Sionis, Black mask, men ser en udvej, da hun hører, at han har mistet en særlig diamant, som hun tilbyder at få tilbage til ham. Det er nemlig den unge lommetyv Cass, som har stjålet den ved et tilfælde. Mens hun leder efter hende, støder hun på Birds of prey.

streg

Anmeldelse

Jeg har faktisk ikke lige set de seneste film med Joker og Suicide Squad, så jeg er ikke blevet introduceret for Harley Quinn før nu. Jeg var ret spændt på filmen, fordi jeg havde ikke de store forventninger til den. Jeg regnede ret meget med, at det ville være en fuldstændig latterlig film, men som ville kunne give lidt underholdning til en aften. Jeg endte dog med at blive glædelig overrasket. En af grunden var helt sikkert skuespilleren Margot Robbie.

Margot Robbie har jeg egentligt altid været ret vild med. Jeg synes faktisk, hun gør det godt i de roller, som hun bliver castet til. Man har jo en forestilling om, hvordan Harley Quinn skal være, når man tænker tilbage på tegneserien om Jokeren og Harley Quinn, og hun lever sig fuldstændig ind i rollen, som gør, at jeg virkelig havde lyst til at møde denne skurk. Jeg har aldrig rigtig set en film fra skurkens synsvinkel, men jeg synes faktisk, at det var ret sjovt, og jeg tænker ikke, at det er sidste gang, jeg har prøvet det.

Samtidig synes jeg, at filmen rummer andre ting, end at man følger Harleys vilde hverdag, men også et indblik i en skurks bløde side, en idé om at stå sammen, og at kvinder er badass og kan alt, hvad mænd også kan. Ligeledes er der rigtig meget spænding igennem hele filmen, og der er nogle rigtig gode og kreative kampscener, som også er spækket med humor. Filmen oversteg i hvert fald mine forventninger, og det er en film, som jeg kommer til at se igen. Jeg overvejer også at se de andre film, som kunne minde om/har lidt med Harley Quinn at gøre. Det er ingen tvivl om, at jeg kan 100 % anbefale denne film.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *