“Blodets sti” af Tobias Stenbæk Bro

blodets sti

Original titel: Blodets sti
Forfatter: Tobias Stenbæk Bro

Serie: Et varsel om storm
Genre: Skønlitteratur
Sider: 372
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 12. september 2019

duo 4½

 

 

 

Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

’Blodet sti’ fortsætter i den samme gode stil som den forrige bog.

streg

Resumé

De tre brødre er på flugt fra væddermændene, og rejsen bringer dem langt omkring, og de kommer til at opleve mange forskellige trusler og fare. Samtidig skaber de sig også nogle allierede igennem deres tur, som kommer til at have en stor betydning for dem. Ligeledes er det også op til brødrene at vise deres værd og redde hinanden igen og igen. De er desuden også på jagt efter svar på, hvorfor de bliver jagtet, men da de finder svarene var det på ingen måde, hvad de havde regnet med.

streg

Anmeldelse

Jeg var meget spændt på, om jeg ville kunne huske noget fra sidste bog, men jo længere jeg kom ind i bogen og universet, jo bedre gik det. Vi fortsætter i den samme stil som sidste bog, og jeg må indrømme, at jeg blev mere imponeret over universet. Jeg synes at der er virkelig tænkt over detaljerne og kælet for dem, så det er rigtig fedt. I starten kunne jeg godt mærke, at bogen lige skulle i gang. Vi er på flugt det meste af bogen, og det kunne godt blive en smule rodet, men der var helt sikkert spænding med i hele bogen, og det var på alle måder fedt.

Vi skiftes fortsat til at følge de 3 brødre. I starten havde jeg egentligt ikke rigtig en
favorit, men dette ændrede sig drastisk i løbet af bogen. De har alle sammen meget at slås med i løbet af deres rejse, men jeg kunne ikke undgå at se en udvikling i Stormdirk, som var positiv, hvor han bliver mere voksen og tager ansvar. Han er også med til at redde gruppen mange gange, og jeg synes ikke, at han får den kredit, som han fortjener af de andre.

Til sidst i bogen må man sige, at der kommer nogle sandheder på bordet. Det var ikke, hvad jeg havde regnet med, og jeg blev faktisk overrasket over, at det tog den drejning, men jeg synes så til gengæld også, at det var en god drejning, som var med til at gøre, at jeg er spændt på, hvad vi kommer til at se i den næste bog og i historien, og hvordan det kommer til at gå for brødrene og de mennesker, som de har i nærheden.

’Blodets sti’ fortsætter i den samme gode stil, universet er meget fedt, og der er helt sikkert noget dybde på vores karakterer. Er man til en bog, hvor der er spænding og fart over feltet, men som samtidig rummer en del elementer i universet, synes jeg man skal tage fat i denne serie.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *