Blogger event med Gyldendal

Båd

Tak til Gyldendal for invitationen og en hyggelig, overraskende dag.

Blogger event med Gyldendal i forbindelse med udgivelsen af ‘Tag gaden tilbage’ af Sanne Munk Jensen og Sarah Engell.

streg

Her søndag d. 3/2 var De Unges Ord inviteret med til et bogrelease party for at fejre udgivelsen af Sarah Engell og Sanne Munk Jensens nye bog ‘Tag gaden tilbage’. Arrangementet begyndte klokken 14, på en lejet båd i Nyhavn, hvor vi så sejlede rundt i Københavns Havn i 2 timer. Båden så ikke ud af meget med sit blå tag og hvide sider, men var utrolig smuk indeni!

Bådtur

Vi startede ud med at blive hilst på og tilbudt både chokolade og chips, som også var anrettet pænt på de små borde man sad ved. Der var dækket rigtig fint op med elektriske lysestager og selvsamme bog udstillet på alle bordene. Vi blev hilst velkommen af flere folk fra Gyldendals forlag, hvorefter man kunne gå op og få sig en lækker lille anretning af pølse, ost, druer, brød m.m. Dertil var der sodavand og vand til alle, indtil vi blev tilbudt et glas af en alkoholfri champagne, som hovedpersonen drikker i bogen.

Snacks

Efter vi havde sat os godt til rette, læste Sarah og Sanne op fra prologen af bogen. Det var rigtig fint og passede perfekt til en sejltur, da starten af bogen foregår på en båd. Efter oplæsningen var der nogle spørgsmål, hvorefter man så kunne gå op og få signeret sin bog af Sarah og Sanne. Imellem tiden rykkede flere forskellige grupper sammen og man fik snakket med en masse søde, forskellige mennesker.

Oplæsning

Efter bogsigneringen var der så endnu en oplæsning, lidt længere fremme i bogen, som omhandlede nogle af de centrale problematikker i bogen. Derefter blev der uddelt en seddel, da vi så skulle spille Tip En 13! Desværre, tabte vi med hhv. 8 og 5 point hver, hvor de tre vindere havde fået 11 point hver. Præmien var en stor, flot flaske af den alkoholfri champagne.

Quiz

Arrangementet blev sluttet af med hygge og snak, da vi vendte tilbage til havnen. Det var et utrolig hyggelig og velplanlagt arrangement, som bestemt gerne må gentages en anden gang! Det føltes som om at de to timer fløj, på trods af at det meste af tiden gik med snak og kiggeri ud ad vinduerne. Vi gik derfra med en rigtig fin gavepose med ‘Tag gaden tilbage’, et bogmærke og en lille flaske af den alkoholfrie champagne. En rigtig fin og dejlig sejltur i sig selv også.

streg

Skrevet af Ida Marie Mortensen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *