Bogbloggertræf i Aalborg 2016

image_pdfimage_print

Kage

En begivenhed vi virkelig havde set frem til i år, var at vi skulle deltage til Bogbloggertræf i Aalborg – et træf vi indtil nu desværre ikke har haft mulighed for at deltage i, men endelig kunne få presset ind i kalender i år! 

streg

Bogbloggertræf i Aalborg 

Så fik vi også lov til at opleve bogbloggertræf, som foregik i Aalborg. Det er første gang vi har været med til et arrangement kun for bloggere, som har en forkærlighed for bøger. Vi var utroligt spændte på hvad dagen skulle bringe. Det var vildt fedt at se så mange bogbloggere, og vi blev også overrasket over hvor mange vi egentligt var. Vi sad ved et bord ca. af 12 personer og vi var omkring 50 i alt. Dette gjorde at man kunne få snakket med nogle andre og få inspiration, ved at finde ud af hvilke bøger, de havde læst på det sidste og kunne anbefale.

Bordet

Vi fandt i hvert fald også nogle blogs, som vi syntes kunne være interessante at følge lidt nærmere. Der var en konstant summen i lokalet fra vi trådte ind, så der har i hvert fald været en god snak ved de forskellige borde. Det var også virkelig fedt at få mødt og sat ansigt på nogle af de blogs, som man har fulgt og blevet inspireret af i løbet af årene.

Min plads

Bogbloggertræf

Vi fik også muligheden for at møde 4 forfattere, som sad med ved bordene. Det var Marie-Louise Rønning, Pernille Vørs, Nick Clausen og Nanna Foss. Her var der mulighed for at få en god snak med dem og få signeret et par bøger. Derudover var der også en hemmelig gæst, som viste sig at være Malene Sølvsten, som har skrevet Ravnenes hvisken.

Nanna Foss

Nick Claus

Nanna Foss

Det var vildt fedt at få lov at møde Malene Sølvsten og lytte til hendes historie. Marie fik helt lyst til at læse hendes bog engang til, som hun bare elsker, mens Anne Mette egentlig bare ærgrede sig over, at hun endnu ikke har fået den læst, selvom hun har haft den i sin reol siden august måned.

Malene Sølvsten

Mie Møller Nielsen deltog også til træffet. Hun har stået for at oversætte ’Stålhjerte’ og ’Ildkamp’ af Brandon Sanderson og det var faktisk utroligt interessant at høre hendes tanker om, hvordan hun var kommet frem til de navne, som der optræder i de to bøger. Derudover kender vi ikke meget til hele processen med, når en bog skal oversættes, og hun fik det forklaret på en meget god måde, som samtidig var virkelig interessant for os at høre om.

Bordet

 

Og så må vi jo ikke glemme den imponerende flotte kage, som var blevet lavet til træffet. Det var en af de helt store begivenheder og den smagte virkelig godt!

Kage

Til træffet var der også en del konkurrencer, en hvor vi skulle gætte en bog og lodtrækninger. Vi fik også en bookiebag, som bestod af en masse lækre bøger. Hen i mod slutningen af træffet havde vi også en debat, om de forskellige ting som rørte sig ved de forskellige bloggere. Vi er blevet meget klogere på blogger verden, ved at snakke og høre fra de andre. Derudover havde vi en virkelig interessant snak omkring det at få en kommentar på sin anmeldelse, fra forfatteren til bogen. Dette var noget vi stort set alle var enige om, at vi faktisk satte meget pris på, og blev glade og lidt starstruk, når en forfatter kontaktede en ved at skrive en kommentar på de sociale medier ved ens anmeldelse.

Bøger

Til sidst kom der også en ekstra overraskelse, som var en bookiebag mere. Dette kom rigtig meget bag på os, da det var mange nyere titler, som vi i forvejen har på vores boglister, og som vi har set frem til at læse.

Bøger

Alt i alt var vi ovenud imponerede over hvor godt træffet var. Det var virkelig en sjov og anderledes oplevelse, hvor vi fik samlet en masse inspiration fra de andre og ikke mindst en masse lækre bøger, som vi virkelig glæder os til at læse.

Bøger

Der skal også lyde et stort tak til både sponsere og arrangørerne, da denne dag slet ikke kunne lade sig gøre uden dem.

Bog & idé Aalborg, Østeraa; Dreamlitt; Forlaget Facet; Gads forlag; Gyldendal; Jentas; Lindhardt og Ringhof; Nicole Boyle Rødtnes; Plusbog; Politikens forlag; Rosinante & Co; Storytel; Turbine; Tellerup; Dansk bibelselskab; Lotte Petri; Marie-Louise Rønning; Nick Clausen; Pernille Vørs; Evas kagerier.

streg

amAM DUOSkrevet af Marie Lorentzen og Anne Mette Bach Jeppesen

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.