“Book Club” på DVD

Book Club

Original titel: Book Club
Genre: Komdie
Skuespillere: Candice Bergen, Diane Keaton, Jane Fonda og Mary Steenburgen
Spilletid: 1 time og 39 minutter

Filmselskab: Nordisk film
Udgivelsesdato: 13. december 2018

duo 4½

 

 

Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret.

Allerede da jeg så traileren tilbage i sommers vidste jeg, at dette var en film, jeg ville se, da omdrejningspunktet var en bog, jeg selv havde læst.
streg

Resumé

Veninderne Diane, Vivian, Sharon og Carol har siden de var helt unge haft deres egen bogklub. De er ikke så unge længere, som de har været, og da det er blevet tid til en ny bog, vælger Vivian at de skal kaste sig ud i ”Fifty Shades of Grey”. Det bliver starten på et nyt kapitel i deres liv, som de gerne vil gøre til deres bedste kapitel.

streg

Anmeldelse

Jeg tænkte med det samme, da jeg så traileren for ’Book Club’, at den film blev jeg nødt til at se. Det så virkelig ud til, at det var et sjovt set up, hvor ældre kvinder stifter bekendtskab med bogen ’Fifty Shades of Grey’. Jeg syntes helt klart også, at det var en morsom film, med flere underholdende scener, og samtidig havde den også noget vigtigt på hjertet.

Umiddelbart syntes jeg faktisk ikke, at alt det der sker i bogen havde så stor indflydelse på handlingen i ’Book Club’, udover at det gav kvinderne modet til at springe ud, og tage deres liv i egne hænder, og få det bedste ud af den sidste tid, de har tilbage. Det synes jeg dog bestemt også var en vigtig ting at tage med fra filmen, og jeg kunne da heller ikke undgå at drage paralleller til mit eget liv.

De fire kvinder er fuldstændig vidt forskellige, og det var sjovt og hyggeligt at følge dem til kampen op om deres liv. De besluttede sig nemlig for, at det ikke var for sent at finde kærlighed, eller gøre en indsats for at finde den. Det kunne jeg ikke lade være med at beundrer dem for.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *