“Chancen” af Elle Kennedy

Chancen

Originaltitel: The Risk
Forfatter: Elle Kennedy
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Serie: Briar U
Genre: Ungdomsroman, kærlighed
Sider: 415
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. februar 2020

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg var vild med ’Chancen’, som er andet bind i ’Briar U’ serien!

streg

Resumé

Brennas største ønske er at komme til at arbejde som sportsjournalist. Så da hun får chancen for at komme i praktik et attraktivt sted, gør hun alt for at komme i betragtning. Også selvom det betyder, at hun må give en nødløgn ved at fortælle, at hun er kærester med den dygtige ishockeyspiller Jake Connelly, bare for at øge sine chancer. Men sandheden er en helt anden – hun kan ikke udstå Jake og følelsen er gensidig. Hun må dog forsøge at overtale ham til at spille sin kæreste, selvom hun ved, det er en dårlig idé, da han både spiller på det rivaliserende hold, og han stiller den betingelse, at for hver falske date skal de have en rigtig date. Brenna må for alt i verden ikke forelske sig i han.

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig til at få Brennas historie, fordi hun virker som en lidt mere rodløs type, som jeg følte, at jeg kunne genkende mig selv lidt i. Det viste sig også, at vi på mange måder ligner hinanden, og derfor tog det mig heller ikke lang tid at få et søsterbånd til hende. Hun fremstår også som en stærk pige, som dog har noget med i bagagen, der har gjort hende meget afvisende og tilbageholdende, når det kommer til at få noget seriøst med en fyr.

Til at starte med troede jeg faktisk, at det bare var fordi hun ikke ønskede at binde sig til nogen endnu, men det viste sig, at der lå meget mere bag det, og det blev også afsløret sent, så min nysgerrighed hele tiden var vakt. Elle Kennedy plejer dog også at holde mig fanget i hendes bøger, når jeg først åbner dem, så hun ved helt sikkert, hvordan hun skal bygge historierne op, så man bliver ved med at ville have mere.

Det var også lidt sjovt, at der lige var blevet flettet et par linjer ind med nogle af karaktererne fra ’Ham’ og ’Os’, da vi lige kort hører om Ryan Wesley, da han jo også er kendt indenfor ishockeybranchen. Jeg kunne i hvert fald godt lide den lille detalje, selvom den ikke fyldte meget i bogen.

Jeg blev også ret vild med Jake, men sad indimellem og krummede tæer over, at han ikke kunne læse nogle signaler, da jeg havde opdaget det, men han var lidt blind på nogle områder. Uanset hvad var jeg allerede lidt fan af ham i forvejen, og jeg blev kun en større fan, da jeg lærte ham at kende. Jeg er så spændt på at læse videre i serien og elsker at være tilbage i universet!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *