“Crescenda” af Charlotte Fischer

image_pdfimage_print

Cresenca

Original titel: Crescenda
Forfatter: Charlotte Fischer
Serie: Sjælevandrer
Genre: Fantasy
Sider: 386
Forlag: Facet
Udgivelsesdato: 24. januar 2019

5,5 DUO

 

 

 

 

Tak til Facet for anmeldereksemplaret.

Det er virkelig fantastisk univers, som vi bliver præsenteret for i ‘Sjælevandrer’, hvor jeg kun kan glæde mig til at læse videre.

streg

Resumé

Når Cawi ligger i koma, gennemlever han de sidste år af sit liv som sjælevandrer. Han er en mægtig hærfører, og da han en dag møder den smukke storfyrstinde, sættes alt på spil, både kærligheden, freden og livet. Hollie, som er Cawi og Dahlias datter, tager med sin kæreste på en rejse til hans hjemland – tror hun. Hun havde dog ikke regnet med det karakterskifte, som hun skulle opleve, eller at hun skulle gøre alt for at overleve. Pludselig opdager Hollie også et møde med verden i Diali. Samtidig gør Dahlia alt, hvad hun kan, for at finde sin datter, imens hun sørger dybt over tabet af Cawi. Da alt ser mest forfærdeligt ud, møder hun en mystisk fremmed, som har meget at fortælle hende…

streg

Anmeldelse

Jeg er virkelig glad for denne serie. Jeg synes, den er unik i sin opbygning, karaktergalleri og handlingerne, som vi får serveret med en fantastisk og fængslende skrivemåde. Jeg var meget spændt på, hvordan de ville få historien fortalt videre her i bog 3, og især da Cawi nu er i koma, og nu befinder sig i Diali. Vi har ikke fået mange oplysninger fra den anden verden tidligere, i form af hvad det helt går ud på, og jeg må indrømme, at i starten var jeg lidt træt af det, når vi befandt os der, da jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle bruge det til, men det ændrede sig heldigvis.

Denne gang følger vi Hollie. I starten havde jeg ikke den store fornemmelse for, hvor jeg havde Hollie. Men bogen tager virkelig en drejning, som jeg slet ikke havde forventet. Jeg elsker, når jeg bliver overrasket i bøgerne, og at det så ender med at være så barsk, som det var, havde jeg slet ikke forventet. Da jeg først var kommet godt halvvejs ind i bogen, kunne jeg slet ikke lade den være, fordi jeg skulle finde ud af, hvad der ville ske med hende. Jeg kunne heller ikke andet end at holde af hende til sidst, fordi hun kommer virkelig ud for nogle ting, som hun slet ikke havde fortjent. Derfor kunne jeg også godt tænke mig at høre lidt mere til hendes fremtidige kærlighedsforhold, fordi dette tror jeg virkelig er interessant, og håber det kommer med i den næste bog.

Som sagt var jeg spændt på, hvordan Diali ville tage sig ud i denne bog, men jeg blev faktisk glædeligt overrasket. Jeg synes det var mega fedt, at vi fik lov til at få en kærlighedshistorie for Cawi og Dahlia endnu engang, og finde ud af hvor dybt deres kærlighedsforhold virkelig er. Jeg kan godt lide, at vi kommer ret godt omkring i disse bøger, fordi nu får vi også lov til at møde engle, og hvordan historien måske endda bygger på dette.

Jeg kan kun anbefale, at man læser ’Sjælevandrer’ serien, da det er alt tiden værd!

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.