“Da jeg faldt” af Melanie Harlow

Da jeg faldt

Original titel: After we fall
Forfatter: Melanie Harlow
G
enre: Ungdomsroman, erotik
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

Sider: 292
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 28. januar 2019

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg havde fået opbygget en del forventninger til ’Da jeg faldt’, selvom jeg ikke har læst noget af forfatteren før. Det var dog bagsideteksten og den flotte forside, som fik mig til at få høje forventninger, og heldigvis kunne bogen bære det.

streg

Resumé

Margot er vokset op i den mere velhavende verden, hvor penge aldrig mangler, og der er regler og krav til hvordan man skal opføre sig. Da hun er afsted til en fundraising kaster hun dog alle sine manerer ud i sandet, da hendes ekskæreste har friet til hans nye kæreste, selvom Margot for et år siden netop gik fra ham, fordi han ikke ville giftes. For at komme lidt på afstand af katastrofen, vælger hun at tage et PR job et par timer fra hendes hjemby, hvilket medfører til mødet med den sexede cowboy Jack, som slet ikke er hendes type, især ikke med sin vrede holdning til alt, hvad hun foreslår, men alligevel bliver hun tiltrukket af ham.

streg

Anmeldelse

Jeg fik virkelig læst ’Da jeg faldt’ hurtigt, fordi jeg bare elskede historien, og det lige var sådan en type bog, jeg trængte til. Den er sød og barsk på samme tid, og indeholder flere lag, i form af traumer fra en soldatertid, tabet af sin elskede, familieforventninger og en frisk start. Jeg var helt vild med den kemi, der var imellem Margot og Jack, og jeg syntes det var fedt, at den i starten tog en uventet drejning, jeg ikke havde set komme.

Det gjorde også, at jeg blev mere begejstret over bogen, da jeg var lidt skeptisk i starten, fordi jeg frygtede at den ville blive lidt kedelig. Heldigvis var det langt fra tilfældet. Gnisterne fløj virkelig mellem Margot og Jack, og der var ikke et eneste kedeligt øjeblik. Det var også smukt at følge Jacks heling, efter alt det han har været igennem.

Der var op til flere sjove scener, som bragte smil frem på mine læber, og samtidig var den også alvorlig. Så jeg syntes den havde en god blanding af begge dele, og det var virkelig let at komme ind i historien. Jeg følte mig også ret hurtigt forbundet med Margot, og kunne virkelig godt lide hende som person og den tankegang, hun har.

Vi fik både synsvinkel fra Margot og Jack og det fungerer rigtig godt, da man på den måde får et indblik i dem begge, og forstår hvad de tænker, og hvorfor de handler, som de gør. ’Da jeg faldt’ er en bog, jeg kan anbefale til alle, der også er en sucker for kærlighedshistorier – jeg kommer helt sikkert til at læse den igen, og glæder mig til at læse mere af Melanie Harlow. Hun er en forfatter, som jeg kommer til at følge i fremtiden.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *