“Dating for begyndere” af Lauren Blakely

Originaltitel: Asking for a friend
Forfatter: Lauren Blakely
Serie: Boyfriend Materiel
Genre: Romantik

Sider: 297
Oversat af: Sarah Louise Pedersen
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 19. september 2021

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg blev bare desværre ikke ramt af denne bog, da jeg hverken blev fanget af den vittige samtale eller kemien mellem vores hovedpersoner.

streg

Bagsidetekst

Amy: Min veninde Peyton har virkelig fortjent at møde en sød fyr. Og gerne en som er klog, sjov ambitiøs belæst og god til badminton. Så ja jeg gjorde hvad enhver god veninde ville gøre: Jeg oprettede en datingprofil på hendes vegne. På den måde kunne jeg luge ud i de værste fyre og kun præsentere de bedste af de bedste for Peyton. Det var en genial plan – lige indtil en af fyrene viste sig at være min drømmefyr…

Linc: Jeg er lige flyttet til New York, og jeg er allerede vild med byen, dens særpræg og mit nye forlagsjob. Og ja, måske er jeg også ekstra begejstret for min nye kollega Amy. Hun er sød, sjov, sexet og har en fantastisk smag i lydbøger. En Office-romance er et no go, men så er det jo heldigt at jeg meget vel kan have mødt min drømmekvinde på en datingapp…

streg

Anmeldelse

Jeg havde egentligt store forventninger til bogen. Når jeg læser bagsideteksten, kan jeg mærke, at bogen er lige noget for mig, og at den ville jeg få mega hurtigt læst. Jeg synes alt havde potentiale. Byen, hovedpersonernes arbejde, problemstillingen for Amys veninde og den forbudte romance på arbejdspladsen, men jeg blev bare slet ikke fanget, hvilket jeg synes var så ærgerligt.

Lige da jeg møder vores hovedperson Amy, har jeg ret svært ved lige at følge hende. Jeg kan ikke rigtig helt sætte mig ind i hende, og for mig blev hun lidt urealistisk. Jeg kunne egentligt bedre lige sætte mig lidt ind i Linc og kunne egentligt også rigtig godt lide ham. Men da tekstbeskederne som deres alteregoer begynder, står jeg bare helt af. Jeg kan slet ikke følge den sjove jargon, som hovedpersonerne har og forstår faktisk ikke helt så meget af det. Der er også en del referencer, som man måske skal være lidt inde i, men mig fik det desværre ikke fanget.

Og med baggrund i det, var det svært at få begejstring for vores hovedpersoner, som de skulle sejre eller fejle, og bogen blev på trods af sine 294 sider rigtig lang at komme igennem. Men jeg synes at forfatteren er inde på en trend, som jeg egentligt synes plejer at fungere for mig, denne rom-com genre som er meget populær lige nu, hvorfor jeg også glæder mig til at prøve den næste bog i serien for at se, hvordan denne kunne spille sig ud.

Der var helt sikkert nogle rigtig gode elementer i bogen som jeg normalt synes bare plejer at fungere, hvorfor jeg egentligt er lidt ked af at ’Dating for begyndere’ bare ikke fik fanget mig.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *