“De syv søstre” af Lucinda Riley

De syv søstre

Original titel: The Seven Sisters
Forfatter: Lucinda Riley
Serie: De Syv Søstre
Oversætter: Ulla Lauridsen
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 521
Forlag: Cicero
Udgivelsesdato: 8. september 2016

DUO stjerner III

 

 

 

’De syv søstre’ endte med at give mig mere, end jeg havde regnet med. Der gemmer sig nemlig en ekstra historie inde i bogen, end den man starter ud med, og sammensætningen af de to, var helt vild formidabel og gav bogen noget ekstra.

streg

Resumé

Maia er sammen med sine fem søstre, blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis, efter at deres far pludselig er gået bort. Deres far har altid været et mysterium og de er alle seks adopteret som små. Nu er det op til hver enkelt at finde ud af, hvad der skal ske med deres fremtid. Maia beslutning drager hende ud på en længerevarende rejse til Rio, for at finde ud af hvor hun kommer fra.

streg

Anmeldelse

Jeg tror faktisk at det er første gang, at jeg har læst en bog, hvor man samtidig følger en anden historie, end den der foregår i nutiden. Det fungerede faktisk utroligt godt, og jeg var faktisk lige så vild med historien fra nutiden som den fra fortiden, hvilket overraskede mig. Jeg frygtede nemlig, at jeg ikke ville være så begejstret for den ene, og derfor miste interessen for at læse videre. Det var heldigvis ikke tilfældet.

Maias historie var rigtig interessant at følge, og jeg nød at komme ind på livet af hende og forstå hende som person. Hun er en pige, som er meget forsigtig, da hun en gang har fået flået sit hjerte itu, og derfor er endnu mere omhyggelig med at passe på det efter den erfaring. Samtidig gemmer hun på nogle hemmeligheder, som først kommer frem i lyset til allersidst i historien. Uden at afsløre for meget, følte jeg en stor sorg over det hun i en tidlig alder, skulle tage stilling til.

Jeg synes det er virkelig fedt, med den måde historien er sat sammen på. Den handler om disse seks søstre, som er opkaldt efter stjernehoben ”De syv søstre”, og selvom deres adoptivfar ikke fandt den sidste af deres søstre på hans færd rundt i verden, er de kun seks. Dette forvirrede mig lidt i starten, indtil jeg fik begrundelsen. Jeg er dog spændt på at se hvordan de andre bøger i denne serie ender ud.

Umiddelbart tror jeg, at den næste bog kommer til at handle om Ally, som er den søster, Maia føler sig tættest på. Det er i hvert fald fra hendes synsvinkel, man får det sidste kapitel fra, så det ville være fint at fortsætte derfra. Desuden slutter bogen med en ret stor cliffhanger, så jeg ved på nuværende tidspunkt, at jeg skal læse den næste bog! ’De syv søstre’ er klart en bog jeg kan anbefale. Den indeholder en stor intens kærlighedshistorie og har samtidig en masse historie med indover, som passer sammen med virkelighedens verden, og dette kunne jeg personligt godt lide, da det gjorde den mere realistisk.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *