“Deadfall”

image_pdfimage_print

Deadfall


Titel: Deadfall
Genre: Krimithriller
Sprog: Engelsk
Spilletid: 90 min.
Udkom: 15/8-2013
Skuespiller: Charlie Hunnam, Eric Bana, Olivia Wilde
Selvskab: Mis. Label
DUO stjerner 3,5

 

 

 

 

”Deadfall” var meget anderledes end jeg havde regnet med, men var i hvert fald værd at se! Utrolige mange spædende historier og personligheder! Man går ikke galt i byen, hvis man vælger at se “Deadfall”


streg

Resumé

Søskende Liza og Addison flygter efter at have røvet et kasino. En snestorm hæmmer dem, og de beslutter sig for at dele sig. Nu er alle de møder i fare, og Addison får flere og flere liv på samvittigheden, mens Liza møder Jay. Liza kommer til at stå over for et kæmpe valg, om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, og hendes beslutning kommer til at have store konsekvenser.

streg

Anmeldelse

”Deadfall” er en film fuld af forskellige historier og personligheder, og når jeg tænker tilbage på den, ville jeg ønske den havde været længere. Der er så mange forskellige personer i filmen, og de har alle sammen værd deres historie, som man virkelig ønsker at høre mere om. For eksempel sheriffens datter, som ønsker et liv med mere spænding, men bliver hæmmet af sin far, som ikke ønsker der skal ske hende noget. De andre betjente er utrolige lede og hårde ved hende, (fordi hun er den eneste kvinde) og jeg ville virkelig ønske, at man fandt ud af hvad der skete med hende, efter filmens slutning.

Et andet interessant forhold, er Jay og hans far Chet. Noget er gået helt galt i mellem dem, og igen ville jeg ønske at man havde fundet ud af, hvad der ville ske med dem, efter filmen sluttede.

På en måde genere det mig lidt, at filmen slutter uden at man har hørt de forskellige personers historier til ende. På den anden side synes jeg også det er fedt, da man nemlig selv kan digte sin slutning, og forstille sig det man tror der ville ske.

”Deadfall” er en spændende krimithriller, som jeg bestemt synes var værd at se. Jeg må dog indrømme at lige i starten synes jeg der manglede noget, men mens vi kommer længere og længere ind i filmen, stiger den nervepirrende spænding. ”Deadfall” er ikke den salgs film jeg plejer at se, så derfor overraskede den mig også. Jeg fortryder i hvert fald ikke jeg har set den, og jeg vil anbefale at man giver den en chance.

Det bedste ved filmen var uden tvivl de spændende personligheder, og selvom man sidder tilbage med mange spørgsmål til sidst, er det stadig en fed film. Man går ikke galt i byen hvis man vælger at se ”Deadfall”

Se traileren her

 

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


1 thought on ““Deadfall”

  1. Uuuh, det lyder lige som en film for mig! Jeg elsker den slags film hvor man selv kan gå i flere dagen og tænke over slutningen!

    Glæder mig allerede til at se den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.