“Deadpool” på Blu-ray

image_pdfimage_print

Deadpool

Original titel: Deadpool
Genre: Action, Adventure, Science Fiction
Spilletid: 1 time og 48 minutter
Skuespillere: Ryan Reynolds, Ed Skrein og Morena Baccarin
Udgivelse: 30. juni 2016
Filmselskab: 20th Century Fox

duo 4½

 

Mine forventninger til ’Deadpool’ var ekstremt høje på grund af den fede og underholdende trailer til filmen, og hvad jeg havde hørt fra andre. Jeg synes dog ikke helt, at den levede op til disse forventninger.


streg

Resumé 

Da den tidligere Special Forces agent og lejesoldat Wade Wilson får konstateret kræft, indvilliger han i at være en forsøgskanin i et eksperiment, som skal give ham helbredende kræfter, så han dermed kan slippe af med sin kræft. Forsøget ender med at få fatale konsekvenser i form af at alt hans hud bliver ødelagt og han får en mere sjofel tankegang. Han skaber sig en ny identitet som Deadpool, en voldelig og rapkæftet superhelt, der ønsker at få hævn overfor den person, der har gjort det ved ham.

streg

Anmeldelse 

Jeg havde faktisk fået opsamlet en del høje forventninger til ’Deadpool’, hvilket kan være grunden til, at den ikke helt kunne indfri dem. Der er rigtig meget spring i tid fra fortiden til nutiden, hvor jeg nok er mere til en kronologisk visning, hvor man først møder Wade Wilson inden eksperimentet og så ser hvad der sker efter det.

Ryan Reynolds gør det dog rigtig godt i rollen som Deadpool og trak op til flere gange smilebåndet og latteren frem hos mig, fordi han simpelthen er så sjofel i filmen. Han formår at være overbevisende i sin rolle som den her lidt vilde superhelt, som har rigtige mange ting kørende indeni hovedet, mens han er i gang med en masse udadtil, hvilket var godt skildret.

Jeg skal dog helt sikkert se filmen igen, da jeg helt sikkert har misset en ting eller to, fordi der er så meget fart og tempo. Det er virkelig vigtigt, at man er fuldt ud koncentreret om filmen, når man starter den, da man ellers højst sandsynligt går glip af noget, fordi alting sker så hurtigt.

Af en eller anden grund, havde jeg slet ikke fanget, at X-men universet var en del af ’Deadpool’, eller i hvert fald kom med i filmen. Så der er i hvert fald noget, jeg skal have undersøgt nærmere, da jeg blev noget overrasket over det – på en god måde. Jeg kan helt sikkert anbefale andre, at se nærmere på ’Deadpool’, især hvis de er til film med en rablende, sjofel, humoristisk og volde superhelt, som kan få gang i lattermusklerne.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.