“Den ægte vare” af Erin Watt

Den ægte vare

Originaltitel: When it’s real
Forfatter: Erin Watt
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Forlag: Flamingo
Genre: Skønlitteratur
Sider: 378
Udgivelsesdato: 28. december 2020

 

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Den ægte vare’ var en sød genlæsning, og den kan klart anbefales.

streg

Resumé

Oakley Ford er en berømt popsanger som har mange kvindelige fans og er en rastløs ballademager. På overfladen har han alt, men hans privatliv sejler. Han er løbet tør for inspiration til musik og paparazzierne elsker ham, fordi de har en fest over hans udskejelser. Pladeselskabet mener det er tid til at gøre noget ved hans image, især hvis han ønsker at gøre noget seriøst med sin musik. Vauhn arbejder som tjener og passer sine brødre. Hun passer perfekt til Oakley som den ”almindelig” pige, hans image har brug for. Vaughn indvilliger i at blive hans kæreste og med Oakleys personlighed som en opblæst nar, vurder Vaughn at der er ingen chance for at komme til at falde for
ham rigtigt – eller er der?

streg

Anmeldelse

Jeg kunne rigtig godt lide ’Den ægte vare’ første gang, jeg læste den, og det samme gør sig gældende her anden gang. Det er en rigtig sød romantisk historie, som jeg klart kan anbefale. Det er en god fortælling om kærligheden og en side af de berømtes verden, som ikke altid er let. Men den handlede helt sikkert også om at udvikle sig som mennesker, hvilket jeg virkelig følte at begge hovedpersoner gjorde.

Jeg er ret vild med begge vores hovedpersoner. Vi følger begges synsvinkler og det fungerer virkelig godt. Jeg kan godt lide den nuancerede stemme, hun giver Oakley. Jeg følte, at begge går igennem en stor udvikling. Oakley har ladet sig forblinde af livsstilen som kendt sanger og kommer derfor let til at fremstå egoistisk og meget irriterende, når vi først møder ham, men at han er så charmerende på samme tid, har jo også en betydning. Men jeg synes, han går igennem en udvikling ved at han oplever ægte følelser og ikke alt det overfladiske. Han ser, hvordan den anden halvdel bor og
kommer derved også en smule ned til jorden igen.

Vaughn er en pige med ben i næsen. Hun har overlevet meget og er stadig stærk. Der er et punkt, hvor hun ikke er stærk, og det er overfor kæresten V. Her kan man tydeligt mærke, at i hendes sorgproces har han haft en stor betydning, men hun gennemgår også en stor udvikling omkring dette. Hun finder ud af, hvad hun selv vil og får sagt fra og kommer endnu bedre igennem sorgen efter hendes forældre.

’Den ægte vare’ er helt sikkert en bog, som jeg sagtens kunne finde på at læse igen. Det er en klar kærlighedshistorie, som henvender sig godt til en stor målgruppe, da jeg nemt ville kunne læse den igen om nogle år. Den er letlæselig, men samtidig spændende, fordi vi har karakterskiftet og et indblik i en anden verden i form af de kendtes livsstil.

streg

 

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *