“Den feje helt” og “Den trofaste ven” af J. R. Ward

Black Dagger

Originaltitel: Lover at Last
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 446 og 442
Udgivelsesdato: 10. september 2018

 


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Jeg havde virkelig frygtet lidt, at gå i gang med ’Den feje helt’ og ’Den trofaste ven’, da jeg ikke helt vidste, hvordan jeg ville have det med at læse om to homoseksuelle, da jeg ved, at disse bøger er ret erotiske. Det viste sig dog hurtigt, at det havde været spild af tid, da J. R. Ward sagtens kunne formå at skrive dem på en måde, så det ikke virkede for meget.

streg

Resumé

Qhuinn har gjort Layla gravid under hendes lystperiode, men i baggrunden spøger hans følelser for Blaylock, som har fundet sammen med Saxton, Qhuinns fætter. Under en action med Broderskabet kommer Zsadist til skade, og Qhuinn viser endnu engang sin heltedåd, da han redder ham ved at få ham sikkert hjem. Det er dog langt svære for ham at åbne op for sine følelser for Blaylock.

Blaylock er voldsomt tiltrukket af Qhuinn, men han beskytter sig selv, da han ved at det er usundt for ham. Derfor har han fundet sammen med Saxton i håbet om at komme videre, da han har brændt sig for mange gange på Qhuinns manglende evne til at håndtere følelser. Men da en person dukker op for Qhuinns fortid, åbner det op for fortiden forbandelser og måske en chance for at få det til at fungere.

streg

Anmeldelse

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg synes, at det kan være lidt mærkeligt at læse om to mænd, der begærer hinanden. Især når det er så erotisk, som det er tilfældet med ’The Black Dagger Brotherhood’. Det er ikke fordi, at jeg har noget imod, at man har skabt mere fokus på det igennem årerne, men jeg er nok ikke helt så hooked på at skulle læse om det. Jeg synes dog, at J. R. Ward formår at gøre det på en måde, så det ikke bliver for meget, hvilket jeg var glad for.

Det fede ved denne serie er nemlig, at hver bog også handler om andre end hovedpersonerne og meget ofte skifter synsvinkel, så man hele tiden er der, hvor spændingen sker. Derfor var der heller ikke så mange sexscener til stede, som jeg nok havde gruet lidt over, og de få der var, generede mig på ingen måde.

Nu er det efterhånden også noget tid, at man har hørt på, hvordan Blaylock og Qhuinn har haft det med hinanden, så jeg syntes også, at det var meget passende, at vi endelig fik fulgt det til ende nu. Det har alligevel fyldt en del i de andre bøger og derfor var det fedt, at de endelig kunne få deres egen bog. Samtidig er vi begyndt at få endnu flere sidehistorier, og det har jeg altså bare vildt meget fan af!

Det er også det, der gør det så spændende at læse videre, da jeg glæder mig til at finde ud af, hvad der skal ske med de nye karakterer, vi nu har fået et lille indblik i. Der er i hvert fald flere interessante historie i vente, kan jeg fornemme. Samtidig får vi lidt mere viden om nogle af de karakterer, såsom iAm og Trez, som vi har kendt næsten fra starten. Dem glæder jeg mig især til at følge lidt nærmere og komme dybere ind på, hvad de er for nogle.

Jeg har allerede de næste to bøger liggende klar til at læse, og jeg glæder mig helt til at komme tilbage til Wrath og Beth. Det er nemlig de to, som er hovedpersonerne i de næste bøger, så der er helt sikkert lagt i kakkelovnen til noget godt. Efter min læseoplevelse af ’Den feje helt’ og ’Den trofaste ven’, kan jeg kun råde andre til også at læse dem, selvom man kan være lidt skræmt af sexdelen mellem to mænd. Jeg syntes ikke, at det var noget, der påvirkede eller ødelagde min læseoplevelse, så go for it.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *