“Den grusomme kejserinde” af Lene Kaaberbøl

Den grusomme kejserinde

Originaltitel: Den grusomme kejserinde
Serie: W.I.T.C.H
Forfatter: Lene kaaberbøl
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 109
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 7. juni 2018
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret.

Så kom jeg til den sidste bog i serien ’W.I.T.C.H.’, og denne gang skulle de seje piger kæmpe mod noget så ulækkert som insekter.

streg

Resumé

Hay Lins onkel er kommet på hospitalet, og da hun besøger ham, får hun foræret en gammel lygte, kaldet ”Lius Lygte”. Det var hendes bedstemors sidste ønske, at hun skulle have den, når tiden var rigtig. I en drøm hører Hay Lin vindklokker, hvilket fører hende til en butik, hvor der er specielt spejl. Hun finder hurtigt ud af, at der er noget helt galt – det er en sag for W.I.T.C.H.

streg

Anmeldelse

Så kom afslutningen på denne serie om ’W.I.T.C.H. pigerne, og sikke en rejse, de har taget os med på. Det har været enormt hyggeligt og nostalgisk at komme tilbage i universet, og jeg har virkelig nydt det.

I ’Den grusomme kejserinde’ står pigerne overfor en hær af insekter – et af mine værste mareridt – og beskrivelser var så gode, at jeg selv kunne føle det prikke og stikke på min hud, når det gik ud over karaktererne i bogen.

Heldigvis sejrer de jo som altid til sidst, og er blevet det klogere undervejs. Det er hele tiden en proces, hvor de udvikler sig og lærer nyt, og det er derfor fedt, at følge dem igennem disse bøger. De fem piger er virkelig forskellige, men sammen fungerer de bare rigtig godt som et team. Du kan godt glæde dig til at tage på eventyr med dem!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *