“Den gyldne føniks” af Lene Kaaberbøl

Gyldne føniks

Originaltitel: Den gyldne føniks
Serie: Krystalfuglene
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 236
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 7. august 2018
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret.

Så kom det endelige opgør om, hvem der ville ende med Verdens-Ægget til sidst.

streg

Resumé

Pigerne har nu fundet to af Skallerne, men tiden er hele tiden en vigtig faktor, og de skal skynde sig at skaffe de sidste to, inden Gordon får fat på dem. Men pludselig går alting galt, og pigerne bliver splittet. Inden de får set sig om, har Gordon fået fat i tre af Skallerne, og pigerne føler sig fortabte. Kan de nå at få fat i den sidste, inden det er for sent?

streg

Anmeldelse

Da jeg læste ’Den gyldne føniks’ gik det rigtig op for mig, at denne serie foregår lige efter den anden ’W.I.T.C.H.’ serie, og det synes jeg faktisk var virkelig fint at få på plads. Jeg syntes også, at bogen var meget lærerig, da vi sammen med pigerne er med dem på deres rejse, hvor de møder en karakter, der hedder Myre, og følger hans udvikling.

Han er en meget interessant karakter og kommer til at have en vigtig betydning for både pigerne og historien, på trods af at han taler sig selv meget ned. Han gennemgår også en udvikling sammen med pigerne og illustrerer, hvor vigtig mod, styrke, visdom og kærlighed er.

Der sker rigtig meget i ’Den gyldne føniks’, og den var faktisk virkelig spændende at læse. Jeg kan helt klart anbefale denne hyggelige miniserie, som for mit vedkommende godt nok var hurtigt læst, men ikke desto mindre interessant og gav lidt stof til eftertanke.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *