“Den legendariske diamant” af Sasja J. Larsen

image_pdfimage_print

diamant

Original titel: Den legendariske diamant
Forfatter: Sasja J. Larsen
Genre: Skønlitteratur
Sider: 332
Forlag: Mellemgaard
Udgivelsesdato: 8. juli 2019

 

 

 

Tak til Mellemgaard for anmeldereksemplaret.

Mine forventninger blev desværre ikke indfriet, og jeg havde meget svært ved at fordybe mig i historien.
streg

Resumé

Venus, en helt almindelig pige fra Exeter, modtager en dag et brev fra dronningen om at babysitte den lille prinsesse. På slottet støder Venus ind i Nathan, som hun tidligere har mødt, da hun var ude og ride i en skov. Da slottet en dag bliver angrebet, må Venus beskytte både prinsessen og sig selv, og Venus finder ud af, at den mand, der angriber slottet, har en lang fortid med hende, som hun ellers havde lagt bag sig. Men nu kommer det hele frem i lyset igen, og hun må finde ud af, hvem hun kan stole på.

streg

Anmeldelse

Jeg havde virkelig håbet, at ’Den legendariske diamant’ levede op til mine forventninger, men desværre blev de ikke helt indfriet. Historien er faktisk rigtig god og fungerer virkelig godt, men der hvor det går galt for mig, er den måde karaktererne tackler de ting, de bliver udsat for.

Det går simpelthen for nemt, hvis man kan kalde det det. Selv når der sker virkelige forfærdelig ting, så reagerer de bare ikke særlig realistisk på det. Det virker næsten som om, at det ikke berører dem, og det havde jeg det ret svært med.

Jeg synes ellers, at der var ret meget potentiale i historien, og det fungerede rigtig godt, at man skiftede synsvinkel mellem kapitlerne, men der var ikke rigtig nogen dybde til stede i karaktererne, og derfor blev jeg heller ikke berørt, når de kom ud for noget voldsomt, fordi de ikke selv rigtig reagerede troværdigt på det.

Med det sagt, så tror jeg måske, at bogen vil have større succes hos et yngre publikum, som måske ikke har brug for den samme dybde, som jeg søgte. Der er i hvert fald masser af spænding og tempo til stede i historien, så den vil måske egne sig bedre til de 12-15 årige, som vil prøve at læse fantasy, da det også er til stede i bogen uden at det gør den svær at forstå, og hvor det er meget mildt.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


3 thoughts on ““Den legendariske diamant” af Sasja J. Larsen

 1. Hej Anne Mette
  Jeg siger tusind tak for din anmeldelse, bogen er også sat til de yngre publikum og jeg vil naturligvis tage din feedback til mig.

  • Hej Sasja.
   Tusind tak for din hilsen 🙂
   Ja, jeg tror også den vil være god til det yngre publikum, som jeg også nævner i anmeldelsen.
   Jeg anbefalede den f.eks. til nogle 7. klasser i går 🙂
   Den indeholder nemlig en god historie.
   /Anne Mette, De Unges Ord

   • Hej Anne Mette
    Jeg siger mange tak fordi du har anbefalet den til det yngre publikum og takker endnu engang for anmeldelsen og din feedback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.