“Den nye jarl” af Lisa Kleypas

Den nye jarl

Original titel: Cold Hearted Rake
Forfatter: Lisa Kleypas
Genre: Erotisk kærlighedsroman
Serie: Ravenel

Oversat af: Pia Thanning
Forlag: Pretty ink
Sider: 445
Udgivelsesdato: 1. marts 2018

DUO 6 stjerner


 

 

Tak til Pretty ink for anmeldereksemplaret.

Jeg er kæmpe fan af Lisa Kleypas bøger, og vidste derfor også, at ’Den nye jarl’ skulle læses for enhver pris. Lisa Kleypas formår stadig at imponere mig!

streg

Resumé

Devon Ravenel har pludselig fået smidt et stort ansvar efter sig sammen med krævende forpligtelser. Han har arvet en jarltitel og et stort gods fra en fjern slægtning. Men godset er dybt forgældet, og på godset bor den afdøde jarls tre søstre stadig sammen med den smukke enke Kathleen, der var gift med den afdøde jarl. Han vil allerhelst bare sælge det hele og undgå ansvaret, men måske kan Kathleen få ham på andre tanker?

streg

Anmeldelse

Jeg elsker at læse Lisa Kleypas bøger, og det var endnu engang en fornøjelse af dykke ned i 1800-tallet. ’Den nye jarl’ var spændende og nervepirrende, og jeg nød hvert minut i universet. Hun kan virkelig noget med ord, som gør historien utroligt livagtig og troværdig, og jeg fik nogle meget levende billeder inde i mit hoved, af de steder, vi besøgte undervejs.

Det var en lidt anderledes læseoplevelse med ’Den nye jarl’, da jeg læste den som e-bog, og jeg ved også, at jeg helt klart skal ud og købe den i papirform. Jeg kan derfor også kun anbefale, at andre gør det samme, da det bare gør noget særligt ved læseoplevelse, især i dette tilfælde, hvor vi skal på en rejse tilbage til 1800-tallet, og der synes jeg bare, at papirudgaven giver en mere autentisk følelse.

Kathleen og Devon har op til flere virkelig underholdende kontroverser, og det var virkelig fedt at overvære. Man kan nemt mærke, de gnister og følelser der er mellem dem, hvilket igen bare viser, hvor dygtig en forfatter Lisa Kleypas er. Hun er på meget kort tid, blevet en af mine yndlingsforfattere. Jeg synes også ’Den nye jarl’ var grusom i den forstand, at den lige introducerer os for den næste bog i serien, men slutter netop som det bliver rigtig spændende! Så jeg glæder mig til at komme i gang med den næste bog om Lady Helen.

Jeg bliver også nødt til at rose den flotte forside, som straks bringer mine tanker hen på tidligere tider, og hvordan det var at leve tilbage i 1800-tallet. Der er rigtig mange regler og skikke, og de bliver beskrevet så godt, at det giver mening for en den dag i dag. Det er et meget nutidig sprog med underliggende toner, som er udført til perfektion.

’Den nye jarl’ kan klart anbefales til dem, der er vilde med store kærlighedshistorie, der tager en med på en rejse tilbage i tiden. Hvis du i forvejen er fan af Lisa Kleypas, er det bare om at gribe fat i bogen. Jeg lover dig, at du ikke vil blive skuffet, hvis man lige ser bort fra, at man nu skal vente på at læse den næste bog i serien, efter den opvarmning vi har fået serveret her. Intet mindre en fantastisk!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *