“Den udvalgte” og “Den udstødte” af J. R. Ward

image_pdfimage_print

Den udvalgte og Den udstødte

Originaltitel: The Chosen
Serie: The Black Dagger Brotherhood
Forfatter: J. R. Ward
Oversat af: Louise Christiansen
Forlag: Tellerup
Genre: Fantasy, serie, drama
Sider: 349 og 357
Udgivelsesdato: 19. april 2021

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bøgerne. (Direkte link til bøgerne her og her. Læs mere om J. R. Ward her og serien ‘The Black Dagger Brotherhood’ her)

Endnu et par bøger i ‘The Black Dagger Brotherhood’ universet, jeg læste med raketfart!

streg

Resumé

Layla burde være lykkelig og glad som nybagt mor, men det er langt fra tilfældet. Hun har forbudte følelser for Xcor, Broderskabets fjende, som er skyldig i forræderi mod kongen, og derfor skal straffes med døden. Layla har dog mulighed for at redde hans liv, men det vil få fatale konsekvenser for hende.

Xcor liv har altid været fyldt med grusomheder og ondskabsfulde gerninger, men da han møder Layla, ændres hans liv for altid. Han bærer dog rundt på så meget mørke, så spørgsmålet er, om Layla kan redde ham i sidste ende?

streg

Anmeldelse

Jeg var godt nok tæt på at blive blæst bagover af den storm, der er til stede i de her to bøger. Hold nu op, hvor sker der mange ting, og lad os bare sige, at der bliver ikke gået stille med dørene – de smækker så hårdt, at de falder af! Det var nok også ved at trænge til, at der skulle være ekstra meget drama til stede, og selvom jeg blev virkelig harm på nogle af karakterne, så var jeg stadig vild med historien.

Qhuinn pissede mig mildt sagt af i bogen – ikke fordi, jeg ikke godt kan forstå hans tanker, men hans handlinger er vanvittige. Det er dog noget, der bliver bedre hen af vejen, og som nævnt ødelagde det ikke bogen, men det gav lige spandevis af mere drama.

Xcor begyndte virkelig af vinde mit hjerte, jo dybere jeg dykkede ind i hans historie. Jeg endte med at være ret begejstret for ham, og han vandt også mit hjerte med de ar, han bærer rundt på. Der er også kommet et par nye drejninger på universet, og dem er jeg enormt spændt på at få et større indblik i. Der virker i hvert fald som om, at der er blevet brygget på noget godt og spændende!

Layla har tidligere godt kunne virke lidt gennemsigtig, men det får hun brudt med her. Hun får slået fast, at hun ikke vil finde sig i alt, og hun er mere end en af de udvalgte. Det klædte hende rigtig godt at få smidt den kappe, som hun tidligere har båret.

Jeg er stadig dybt imponeret over, at en forfatter kan formå at holde mig fanget igennem så mange bøger, og jeg kan godt forstå, at nogle måske kæmper mere med den, for det er noget af en stabel bøger at gå i kast med. Det vil dog være en fejl ikke at gøre et forsøg, for der er så mange fede elementer og spændende historier til stede i dette fantastiske univers. Jeg glæder mig SÅ meget til de næste kommer!

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.