“Den ustyrlige arving” af Erin Watt

Den ustyrlige arving

Original titel: Fallen Heir
Forfatter: Erin Watt

Genre: Ungdomsbog
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Sider: 287
Forlag: Flamingo
U
dgivelsesdato: 30. april 2019

duo 4½

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg kunne rigtig godt lide at være tilbage i ’The Royals’ universet, som jeg synes er ret gennemført, men jeg kunne ikke lade være med at blive irritereret over vores hovedpersoner en gang i mellem.

streg

Resumé

Easton Royal har det hele, udseendet, penge, hjernen og charmen. Det eneste han bruger det hele på er dog at have det så sjovt som overhovedet muligt. Han er ligeglad med konsekvenserne, lige indtil Hartley Wright dukker op. Hun er den eneste, som afviser ham og ikke er interesseret i Royal navnet. Tværtimod prøver hun at flygte, hver gang han dukker op. Så Easton må gøre alt for at overbevise hende om, at de skal være venner, og Easton må lære det på den hårde måde. 

streg

Anmeldelse

Jeg må lige starte med at sige, at jeg elsker disse nye forsider til fortsættelsen på ’The Royals’ serien. De er rigtig fine, et flot farvevalg, og jeg synes bestemt ikke, at det ser unaturligt ud, som det nogle gange kan gøre på en forside. Det hele fungerede bare. Jeg har tidligere læst den første bog i Eastons serie, simpelthen fordi jeg ikke kunne slippe serien. Derfor var jeg lidt spændt på at læse bogen på dansk og se, om jeg havde de samme tanker i anden omgang, og det var faktisk ret meget ens for begge gange.

Jeg elsker ’The Royals’ universet. Jeg synes bare det fungerer rigtig godt, og jeg bliver ret hurtigt fanget i de personer, som vi møder og deres hverdag. Denne gang synes jeg, at det fungerede endnu bedre, fordi vi har Easton som er stinkende rig og derefter har vi Hartley, som kommer fra en rig familie, men som nu oplever noget ganske andet, og hun har derved lært livets lektie, og den mangler Easton at opleve. Men nogen gange følte jeg også, at Hartley hang lidt for meget i fortiden og derved ikke kunne acceptere nutiden og fremtiden og derved åbne sig op for de personer, som hun møder nu.

Det synes jeg var rigtig ærgerligt, og det irriterede mig faktisk også en hel del ved hende, selvom at jeg selvfølgelig har forståelse for bevægelsesgrundene. Det samme gør sig gældende ved Easton. Han har virkelig også nogle mørke sider, som han mangler at få bearbejdet, og der er ingen som har stoppet op og gjort noget og hjulpet ham, selvom at han nok ikke ville tage imod hjælpen. Men hans væremåde, ligegyldighed, manglende forståelse for omverden, og det at han simpelthen har for vane at snakke, før han tænker, irriterende mig virkelig grænseløst nogle gange. Men jeg synes også, at man begyndte at se en bedring, for så at det hele blev smidt på gulvet med ham, så jeg er meget spændt på at læse fortsættelsen i deres historie.

Det er bestemt også godt, at de har sørget for, at man får fortsættelse så hurtigt, fordi efter den slutning bliver man jo nødt til at gå i gang med ’Det knuste rige’ lige med det samme. Så jeg glæder mig til at læse videre, og jeg håber at se en udvikling ved begge vores hovedpersoner. Jeg kan kun anbefale, at man læser ’Den ustyrlige arving’, særligt hvis man har læst nogle af royalbøgerne, så er den et must read.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *