“Det begyndte i en elevator” af Jasmine Guillory

Det begyndte i en elevator

Originaltitel: The Wedding Date
Forfatter: Jasmine Guillory
Oversat af: Elisabeth Bang-Nielsen

Genre: Kærlighedsroman

Sider: 318
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 22. maj 2021

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

En hyggelig og sød sommerbog.

streg

Resumé

Alexa bor i Berkeley ved San Francisco, hvor hun arbejder som borgmesterens personalechef. Hun er normalt ikke typen, der ville sige ja til at tage til et bryllup med en fuldstændig fremmede mand, men når man sidder fast i en elevator sammen, og der samtidig er noget ved Drew, hun ikke kan stå for, vælger hun at springe ud i det.

Drew bor i Los Angeles og arbejder som pædiatrisk operationslæge. Han er ikke typen, der har forhold, men er pludselig i store problemer, da han har brug for en ledsaget til sin ekskærestes bryllup. Da han bliver spærret inde i en elevator med Alexa, som han faktisk har det virkelig sjovt sammen med, ender han med at invitere hende med som sin ledsager. Men hvor længe kan man lade som om, at man er kærester, når man er helt fremmede?

streg

Anmeldelse

Jeg synes, at ‘Det begyndte i en elevator’ var en super sød sommerbog, som også indeholdte lidt dybere emner, som der stadig er behov for bliver taget op. Jeg undrede mig til at starte med, hvorfor Alexa havde behovet for at vide, om der kom andre med hendes hudfarve, fordi jeg ikke selv tænker over, om folk har en anden hudfarve end min.

Det var dog sejt at se, at det ikke havde været en stopper for sin karriere, og det samme med søsteren, men jeg ved også, at der stadig er nogle mennesker, der går meget op i hudfarve i stedet for at se på, hvad personen kan tilbyde og give. Jeg tror i hvert fald, at vi ville komme langt, hvis vi i stedet fokusererede på det indre, da det alligevel er det der tæller, når alt kommer til alt.

Drew er også meget selvdestruktiv, fordi han ikke mener, han har nok at byde på, og alligevel er sikker på, at han nok skal ødelægge forholdet til kvinder med tiden, så han vælger selv at stoppe det, inden det kommer dertil, hvor kvinden kommer til at hade ham. Vi bærer alle sammen rundt på noget bagage, og hans må heller ikke være nemt at forholde sig til.

Alt i alt synes jeg det var en god historie med nogle lidt dybere elementer, som blev taget op på en fin måde, og i hvert fald sat nogle tanker i gang hos mig. Det ser ud til, at den er en del af en serie, så jeg er spændt på at se, om næste bog også er på trapperne.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *