“Det er ikke mig, det er dig” af Mhairi McFarlane

Det er ikke mig, det er dig

Original titel: It’s Not Me, It’s You
Forfatter: Mhairi McFarlane
Oversat af: Kamilla Pontoppidan Haderup
Sider: 415
Genre: Skønlitteratur
Forlag: HarperCollins Nordic

Udgivelsesdato: 1. august 2016

5,5 DUO


 

’Det er ikke mig, det er dig’ endte med at overraske mig utroligt meget, og jeg holdte virkelig af historien

streg

Resumé

På Delia og Pauls 10 års dag, har Delia planlagt et frieri, som skal få dem et skridt videre til at få den fremtid, hun altid har drømt om. Men alting går galt. Hun frier – han siger ja, men alligevel så bliver hele Delias hverdag vendt på hovedet og hun står pludselig tilbage med ingenting og har mere eller mindre mistet alt. Men ender det alligevel at være det bedste, der er sket for hende?

streg

Anmeldelse

Jeg holdte af Delia fra side 1. Hun er bare sådan en skøn karakter, som er hjertevarm og let at holde af. Det er faktisk lidt ærgerligt, at det ikke er en serie, da jeg slet ikke var klar til at give slip på historien, da jeg vendte sidste side. Den er lidt speciel, da der indimellem er billeder fra en tegneserie med, som Delia laver og som altid har fyldt en del i hendes liv.

Det var en sød lille detalje, som bare gjorde at historien blev mere mindeværdig. Derudover er det bare en fantastisk historie, som Mhairi McFarlane har fået strikket sammen. På mange måder var det nemt at relatere til Delia og det hun går igennem, og selvom jeg ikke altid var enig i de valg, hun træffer undervejs, så kunne jeg sagtens forstå hendes bevæggrunde.

Jeg har meget svært ved at beskrive, hvor stort et indtryk historien gjorde hos mig – men det kan måske sammenlignes med filmene med Bridget Jones, som både er sørgelige, morsomme, akavede og hyggelige. Jeg havde det lidt på samme måde med ’Det er ikke mig, det er dig’, og det er helt sikkert en bog, jeg kommer til at læse igen.

’Det er ikke mig, det er dig’ får alle mine varmeste anbefalinger, og er helt klart en vinder, hvis du trænger til en bog med en god historie, varme og hygge, og som både kan bringe grin og tårer frem. Jeg nød i hvert fald at læse den, og synes klart det er en bog, man skal kigge nærmere på.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *