“Det perfekte skud” af Kristen Callihan

det oerfekte skud

Originaltitel: The hot shot
Forfatter: Kristen Callihan
Serie: Game on
Genre: Ungdomsbog, erotik
Sider: 379
Oversat af: Line Zahll
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 15. juli 2020

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En bog, jeg virkelig havde ventet på, var fortsættelsen i ’Game on’ serien, som jeg er ret begejstret for!

streg

Resumé

Finn er stjernen på det amerikanske fodboldhold, og er gået med til at stille op til at blive fotograferet nøgen til en fræk kalender. Han er rig, har adgang til flotte hurtige damer og er ikke interesseret i at finde den sande kærlighed. Men da han møder fotografen Chess, må han måske revurdere sin holdning. Hun skal fotografere holdet nøgen til kalenderen, men lader sig ikke sådan lige charmere af de store stjerner. Det ender dog alligevel med, at Finns charme kryber ind på hende, og da han redder hende flere gange, må hun måske også ændre sin beslutning om, at han ikke er noget for hende.

streg

Anmeldelse

Det er et par år siden, jeg læste sidste bind i ’Game on’ serien, og derfor tog det mig lige lidt tid at finde ud af, hvordan karakterernes historier hang sammen. Jeg fandt dog ud af, at den godt kunne læses uden, men jeg foretrak lige at have styr på de tidligere karakterer først.

Finn er på mange måder en stor charmerende bamsebjørn, eller det er i hvert fald det billede, jeg får inde i mit hoved, når jeg tænker på ham. Jo han er flot, ser godt ud og er muskuløs, men hans personlighed gør ham blødere, og det kunne jeg faktisk godt lide. Det var faktisk dejligt til en forveksling. Samtidig viser det sig, at han bærer rundt på et åbent sår, som fylder meget og som stadig påvirker ham.

Chess er en touch pige, som ikke gider bruge tid på flotte fyre og deres store egoer, da hun ikke mener der er fremtidsudsigter i dem. Det bliver bare til engangsforestillinger, og det er hun ikke interesseret i. Hun har dog også noget bagage fra hendes forældre, og jeg synes faktisk ikke helt, jeg har fået hele historien endnu, men det kan godt være, det bare er mig. I hvert fald virker det som om, der er noget, der gemmer sig der.

Det var skønt at være tilbage i dette lette og underholdende univers, hvor fyrene er lige til at spise og pigerne er stædige og ikke lader sig nøjes. Jeg forsøger altid selv at tage lidt med fra disse historier, som jeg selv kan lære lidt af, og det synes jeg også, jeg kunne med ’Det perfekte skud’. Det synes jeg er med til at gøre en bog ekstra god.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *