“Dig og alt derefter” af Ginger Scott

dig og alt derefter

Original titel: You and everything after
Forfatter: Ginger Scott
Oversat af: K. L. Berger og Claus Lund Rosenkilde
Serie: Mcconnell
Genre: Skønlitteratur
Sider: 319
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 9. oktober 2020

DUO stjerner III

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Det var en fornøjelse at finde ud af, at bogen gemte på en del nyt, som man ikke vidste til sidst, fordi da kendte vi allerede en del til kæresteparret, så jeg var bange for, at det var en gentagelse af bog 1 i nye klæder.

streg

Resumé

Cass Owens vil lægge sit gamle liv bag sig. Hendes ry er, at hun er med på den værste, som en der har en diagnose, og en som man skal have medlidenhed med. Men det vil hun glemme nu, og det falder hende helt naturligt, da hun møder Ty Preeter. Ty ved, hvordan det er at være anderledes, og han ser hende, som hun er – nemlig bare som Cass. Men kan de lægge deres fortid bag sig og virkelig give sig hen til hinanden? Fortiden har det nemlig med at indhente en, når man mindst venter det.

streg

Anmeldelse

Jeg har jo læst den første bog i serien, som jeg synes var rigtig god. Her møder vi Cass og Ty, som hurtigt bliver kærester, og vi ser på overfladen nogle af de ting, som sker med dem og mellem dem, så en fordel er jo, at man allerede kender vores hovedpersoner, men det gjorde mig også en smule nervøs for bogen, og hvordan jeg ville synes om den. Jeg har haft lidt af erfaring med, at når vi kender hovedpersonerne som par fra første bog, bliver nummer 2 bare en smule kedelig, så jeg var meget spændt på denne bog.

Der vil jeg så starte med at sige, at der var nogle ting ang. personerne, som jeg ikke vidste, og det synes jeg var en fornøjelse, men der var det mest Cass, der overraskede både i forhold til nogle ting i hendes forhold, og det at hun har en diagnose. Det gjorde, at selvom vi får starten af historien, som vi jo allerede kender, så var der nogle sider, som man ikke havde set før eller forventet. Samtidig med fik man jo også lov til at se kærlighedshistorien fra første bog igen med lidt andre øjne, hvilket var meget sjovt.

Men det gjorde også, at det gik meget stærkt i starten, og det var både godt og skidt. Vi faldt så lidt mere til ro hen imod midten og slutningen af bogen, og det var godt, så kunne man fordybe sig lidt mere i bogen og personerne. Vi fik nogle nye indblik, og der sker en del ting, som jeg ikke kendte til, og det synes jeg var rigtig fint, og det spillede alt sammen rigtig godt sammen. Det var nogle spændende emner, og det var også ting, som kunne sætte gang i nogle følelser hos mig.

Det er helt sikkert også en af grundene til, at jeg kan anbefale, at man læser ’Dig og alt derefter’, fordi det er en sød kærlighedshistorie, og der er en del svære budskaber og emner med i bogen, som helt sikkert er ret relevante. Jeg glæder mig til at se, hvad der mere kommer fra forfatteren Ginger Scott. Nu håber jeg jo, at vi får lidt indblik i Cass’ søster Paige, som vi fik lov at kende lidt nærmere, både på godt og ondt.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *