“Dirty Rowdy Thing” af Christina Lauren

Dirty Rowdy Thing

Original titel: Dirty Rowdy Thing
Forfatter: Christina Lauren
Genre: Erotisk roman
Serie: Wild Seasons

Oversat af: Emilie Sonne Harild Gaardboe
Forlag: Pretty ink
Sider: 316
Udgivelsesdato: 19. april 2018

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Pretty ink for anmeldereksemplaret.

Jeg var endnu mere vild med ’Dirty Rowdy Thing’ end den forrige bog, og kunne virkelig godt lide kemien mellem Harlow og Finn.

streg

Resumé

Harlow har altid levet efter reglen, at alt skal prøves mindst én gang. En vild aften i Las Vegas med sine to veninder, ender med et tolv timer langt ægteskab med den lækre canadiske fisker Finn. Det var meningen, at det bare skulle være et kort bekendtskab, men før hun får set sig om, står hun foran hans dør i Canada, kun iført en trenchcoat. Han er lige præcis den adspredelse, hun har brug for, efter den nyhed hendes forældre giver hende.

streg

Anmeldelse

Jeg er helt vild med den kemi der er mellem Harlow og Finn. De både flirter, småskændes og forstår måske alligevel hinanden på et dybere plan, end hvad de lige regner med. Harlow har brug for en distraktion efter nogle dårlige nyheder i hendes familie. Hun har altid været den, der kunne finde en løsning på alle problemer eller kunne fikse dem, men pludselig befinder hun sig i en situation, hvor hun ikke kan gøre noget.

Harlow er en pige, lige efter mit hoved. Jeg kunne meget nemt identificere mig med hende, da jeg fandt ud, at vi er ret ens på mange måder og har mange af de samme værdier. Derfor er dette også blevet min favorit indtil videre, men også fordi historien var virkelig god og rørende. Gnisterne flyver i luften og er beskrevet så godt.

Finn er også en røvlækker karakter, som jeg blev lige så vild med, som Harlow blev undervejs. Det var fedt, at han virkelig var en mand, og ikke bare en fyr, og det var meget tydeligt at mærke den forskel. Der var nogle alvorlige ting, som Harlow og Finn har været udsat for, og som var nemt for mig at relatere til, som bare gjorde, at historien ramte mig dybere her i ’Dirty Rowdy Thing’.

Der er et tredje par, som ikke helt er et par, som tingene ser ud nu, men dem glæder jeg mig lidt til at følge i den næste bog, og se om de kan tage skridtet videre. ’Wild seasons’ er indtil nu en virkelig skøn serie, som jeg kun kan anbefale. Jeg glæder mig enormt meget til at komme tilbage i universet igen, når den næste bog udkommer på dansk.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *