“Djævlens datter” af Lisa Kleypas

Djævlens

Originaltitel: Devil’s Daugther
Serie: Ravenel
Forfatter: Lisa Kleypas
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
Forlag: Pretty Ink
Genre: Erotisk roman
Sider: 331
Udgivelsesdato: 5. september 2019

 

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Endelig fik vi Wests historie, og jeg var meget tilfreds.

streg

Resumé

Den unge enke Phoebe har aldrig mødt Weston Ravenel, men alligevel ved hun, at han er et forfærdeligt menneske. Det var ham, der gjorde hendes afdødes skoletid til et helvede. Men da hun møder ham til et familiebryllup, gør han alligevel stort indtryk på hende, selvom hun forsøger at kæmpe imod. Hun kan ikke benægte, at der er en tiltrækning mellem dem. West kan også mærke det, og selvom han ved, at han ikke har en chance hos hende, kan han ikke undgå at tage en smagsprøve på det forbudte.

streg

Anmeldelse

Jeg har været nysgerrig efter Wests historie, lige siden vi første gang mødte ham i den første bog. Man møder ham dog også de andre bøger, hvor man lærer ham lidt bedre at kende, men jeg manglede lidt at komme ind under huden på ham. Det fik jeg så lov til i ’Djævelens datter’, hvor jeg også blev klogere på, hvad der er, han har i sin bagage.

Phoebe har altid virket lidt fjern for mig, men her blev der virkelig åbnet op, så jeg fik et rigtig godt indtryk af hende. Jeg kom hurtigt til at holde af hende, selvom jeg ikke altid kunne forstå hendes tankegang. Det var dog dejligt at overvære hendes udvikling i ’Djævelens datter’, hvor hun begynder at tage mere ansvar for sig selv og sine børn i forhold til deres fremtid på familiegodset.

Det viser sig faktisk, at hun er en kvinde med stor styrke og stædighed, men det må være svært at klare sig alene i sådan en mandsdomineret verden, og hun klarer det heller ikke helt uden hjælp. Men netop det, at hun beder efter hjælp, synes jeg kun var modigt og stærkt. Hun kæmper for det hun tror på, og for dem hun holder af.

Igen er der en god portion erotik med i bogen, som det er kendetegnet med Lisa Kleypas bøger, og det synes jeg kun giver historien lidt ekstra krydderi og gør den mere spændende, fordi det aldrig bliver vulgært eller for meget. Faktisk synes jeg kun, at det klæder historien, at Kleypas har det med i sine bøger, da gnisterne tit flyver mellem hendes to hovedpersoner.

Jeg er virkelig blevet hooked på denne genre, hvor det er en blanding af historie, romantik og erotik, og Kleypas er så god til at balancer det, og så samtidig tilføje spænding, som i hvert fald holder mig fanget til siderne. Hun er blevet en af mine yndlingsforfattere, og jeg glæder mig til at læse videre i serien og se, hvad hun ellers kommer med i fremtiden.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *