“Døden lyver aldrig” af Katja L. Berger

Døden lyver aldrig

Originaltitel: Døden lyver aldrig
Serie: Fortællinger fra døden
Forfatter: Katja L. Berger
Genre: Ungdomsbog, fantasy

Sider: 352
Forlag: DreamLitt
Udgivelsesdato: 6. september 2018
DUO stjerner III

 

 


Tak til DreamLitt for anmeldereksemplaret.

Så fik jeg endelig lov til at vende tilbage til det her vildt fede univers, som Katja Berger har skabt. Det var en sand fornøjelse at være tilbage.

streg

Resumé

Dommedag nærmer sig, og Raven og Zeph vil gøre alt for at standse den. Det er dog lettere sagt end gjort, når man både skal kæmpe mod levende og døde, har en profeti hængende over hovedet, og er i tvivl om, hvem der er venner og fjender. Sandheden må frem til sidst, og Raven er klar til at sørge for, at det sker. Men har de overhovedet en mulighed for at redde menneskeheden mod det der venter?

streg

Anmeldelse

Jeg var glad for at komme tilbage til Katja Bergers univers, som jeg synes er bygget virkelig godt op. Selvom det efterhånden er noget tid siden, at jeg læste ’Sjælehenter’, sad historien stadig så dybt i mig, så jeg hurtigt kunne sætte mig ind i handlingen igen, især fordi vi mere eller mindre starter der, hvor vi sluttede i den forrige bog.

Raven er totalt badass, og jeg er stor fan af hende. Hun kæmper for det, hun tror på, og er ikke bange for ret meget, især i betragtning af alt det hun oplever og skal igennem. Det er også fedt, at hun kan sætte sig lidt i respekt overfor både Døden, Lucifer, Gud og Livet, når hun bliver træt af at blive kastet rundt efter deres regler, uden at have alle facts.

Historien kom også med noget af en afsløring til sidst i bogen, som jeg ikke lige havde set kommet, men det gør det bare ekstra lækkert. Derudover formår Raven at få sig et slags kæledyr i form af en dødsdæmon, som først hjælper hende i helvede, hvorefter hun hjælper den, og efter det følges de ad resten af vejen. Det var en fin detalje til historien.

Slutningen er ret så irriterende, da jeg bare fik løst til at gribe fat i den næste med det samme, men der skal jeg vist have lidt tålmodighed, da jeg også synes det er okay at vente på noget, der er så godt, som jeg synes disse bøger er. Jeg glæder mig til fortsættelsen og håber på, at ventetiden kommer til at gå hurtigt.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *